Usuari Discussió:Mariam Sadaob

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Mariam Sadaob! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 10:58, 7 oct 2013 (CEST)[respon]

Re: Un petit problema[modifica]

Hola Míriam,

En primer lloc moltes gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. El desajust que em comentes sí l'has creat tu: per error has esborrat una línia on hi deia </div>, i això és el que ha mogut les imatges (pots veure el canvi que has fet amb la teva edició aquí). Ja he solucionat el problema.

I no és absolutament cap molèstia la teva pregunta, l'important és aprendre mica en mica a millorar la Viquipèdia. Per qualsevol dubte sóc a la teva disposició.

Salutacions,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 14:01, 7 oct 2013 (CEST)[respon]

Eines d'ajuda per usuaris novells[modifica]

Hola Mariam Sadaob,

Estem desenvolupant una guia per introduir als usuaris novells en l'ús de les eines per citar les fonts als articles, així com per donar una aproximació de com aportar referències i notes bibliogràfiques de manera adequada. Pots trobar-ne una versió preliminar a Viquipèdia:Guia per referenciar. Ens agradaria que hi fessis un cop d'ull i que ens en donessis la teva opinió a la pàgina de discussió de la guia (Viquipèdia Discussió:Guia per referenciar). Valorem molt els teus comentaris com a usuari actiu registrat en els últims mesos.

Moltes gràcies pel teu temps.

--Pau Colominas (t'ajudo?) 22:46, 4 des 2013 (CET)[respon]