Vés al contingut

Usuari Discussió:Martorell/2005 01

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arxiu de discussions[modifica]


Categoria d'articles de comarca[modifica]

Martorell, per actuar en corcondància amb el llibre d'estil de categorització (que tindrem acabat en un futur proper), els articles de les comarques haurien de pertànyer a la categoria de la comarca. I la categoria de la comarca pertànyer a la categoria de comarques valencianes. Ex: article de l'Alacantí dins de la categoria de l'Alacantí, i la categoria de l'Alacantí dins de la categoria de Comarques valencianes. Makinal 18:01 5 gen, 2005 (UTC)

Alfarrassí[modifica]

Martorell, necessite la teua col·laboració per a que canvies els noms dels mapes d'Alfarrassí. Els mapes que tu vas introduir estaven amb una sola s, aleshores a l'article nou no es veuen. Gràcies. --Makinal 11:09 15 gen, 2005 (UTC)


ahir no tenia temps i prefereixo fer les coses bé que no pas ràpid i malament.

No sé [escribir en] catalán, así que me permitiré utilizar el castellano. El problema con ムヒシェランガ es que el segundo carácter se pronuncia hi con la h inglesa, que no creo que se corresponda con la pronunciación de muixeranga. En la wikipedia japonesa he propuesto ムイシェランガ o ムイセランガ. Creo que la primera es una transcripción más fiel, y la segunda... bueno, la he puesto porque tengo entendido que los japoneses tienden a simplificar las sílabas que no existen en su idioma. Saludos. -- Sabbut 23:44 27 gen, 2005 (UTC)

PD:Si vas a escribirme algo, prefiero que lo hagas en la Wikipedia en castellano. Gràcies.