Usuari Discussió:Martorell/2005 09

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arxiu de discussions[modifica]


Crítica de l'islam[modifica]

Martorell, he vist que has reanomenat la pàgina canviant la preposició. No sé si les meues reflexions t'han motivat per efectuar este canvi, però cada vegada estic més convençut que hauriem de canviar una vegada més esta preposició, per una menys ambigua, com sobre. Bé realment estic fet un embolic, i com que no has aportat cap raonament per al canvi, al menys si m'ho dius a mi em quedaré segurament més tranquil.
Per altra banda he de dir-te que l'islam no s'ecriu amb majúscula.
Gràcies per la teua comprensió
Ludor (respon aquí) 12:21 2 set, 2005 (UTC)

Abans no he tingut temps de redactar res i simplement havia deixat un interrogant per que t'ixquera una senyal de nou missatge, suposava que ho entendries. Ara el que supose és que està molt enfeinat i ja em contestaràs més abans... Esperaré
Ludor | (respon aquí) 13:10 5 set, 2005 (UTC)

Gràcies per la benvinguda[modifica]

Hola! M'he trobat la teva benvinguda, tot i que ja fa bastants mesos que vaig col·laborant (ara més ara menys) en la nostra Viqui. Moltes gràcies de tota manera. I ja que hi som, una constatació: jo col·laboro des de casa (amb un pc) i des de la feina (amb un mac), i últimament m'estava bastant de fer-ho des del mac ja que el meu navegador no és compatible amb l'unicode i no hi havia manera d'arreglar-ho. Per no carregar-me caràcters especials, moltes vegades no intervenia en els articles ja fets. Però ara em trobo que no tinc problemes perquè el mateix sistema canvia els caràcters especials en un codi alfanumèric, tot i que he perdut la barra d'eines (on podia posar negretes, cursives, barres espaiadores, la signatura, etc.). Ja ho diuen, que a cada bugada s'hi perd un llençol, oi? Doncs au, signaré "manualment". –Enric, a les 14:50 del 2 de setembre.

Gràcies de nou, pels teus consells. Com et comentava, s'ha fet algun canvi a nivell general del sistema, ja que ara no tinc problemes amb l'Unicode i és el sistema el que fa el canvi automàtic dels caràcters "estranys" (dins els quals s'inclouen fins i tot els accents o la ç). L'únic problema que tinc és que no hi ha la barra d'eines, però me les enginyo agafant els símbols d'una altra banda i tot solucionat. Ah, i des de casa, amb el pc, cap problema. Bon dia i a reveure! –Enric, 10:03, 6 set 2005.

Template Discussió:Taula taxonòmica/Secció binomial

Esta hiperlocalització de les taules és innecessària i un maldecap. Ningú s'entretindrà adaptar les taules. Es copiaran de l'anglés com fins ara. Fer que rebotin a una altra banda l'únic que farà és multiplicar la dificultat d'actualitzar el contingut quan siga necessari o de simplement entendre-s'hi. I tot serà per a unes taules "amagades" que no es faran servir ni ningú sabrà que existixen. Val la pena?

Bloquejar a l'usuari Vicenç[modifica]

Hola Martorell :-) Perdona el retard en la meua contesta... Fa dies que no rondo per ací... veig que l'article del País Valencià i en Vicens, no s'han mogut més des del 29 d'agost... Si el tema es torna a esverar ja mirarem que cal fer. A reveure ! --Joanjoc (discussió) 15:22 7 set, 2005 (UTC)

Parlant d'aixo, no em sembla gaire be que es bloqui un usuari per una setmana a la primera que hi ha una "baralla" i que es decideixi entre dos, que a mes han intervingut en el conflicte. Aixo es fer de jutge i part a la vegada. Caldria un acord mes ampli abans de blocar usuaris "conflictius", excepte per casos de vandalisme descarat que no crec que fora el cas. Xevi 18:48 7 set, 2005 (UTC)

Disculpas joanot...[modifica]

te pido disculpas si te he molestado con mi acción.. pero como te digo constantemente... lee un poco. El trasladar tu opinion, que no eliminar o modificar, es por un sentido lógico a lo que yo deseaba hacer en esa seccion.... si lo hubieras leido te habrias dado cuenta. No por ningún afan de desvirtuar tus opiniones, más teniendo en cuenta que en tu escrito te referenciabas a mí, y no era ninguna opinón sobre el tema en cuestión. mi único afán es.. que se pueda ver con claridad sin lineas y lineas de opiniones... gracias por no polemizar.--80.102.40.178 12:24 8 set, 2005 (UTC) disculpa no recordaba que estaba re-dirigido a otra eciclopedia... Silvestre

País Valenciano[modifica]

Posa'm un enllaç on estigui l'última votació sobre l'article País Valencià a la meva pàgina de la Wiki espanyola perquè amb tanta discussió em perdo. A veure si d'una vegada es pot arribar al consens. Es va a fer altra votació per a permetre l'ús combinat dels dos termes en la resta d'articles que es refereixen al País Valencià?

--Netzahualcoyotl 21:25 9 set, 2005 (UTC)

Thanks[modifica]

Thanks for your welcome, sorry i don't speak catalan. Have a nice day ! Petrusbarbygere 08:21 13 set, 2005 (UTC)

Gràcies. Tinc una pregunta...[modifica]

Gràcies Martorell. Felicitats per la gran tasca de Vikipèdia, intentaré millorar-la amb els meus coneixements de filòsof aficionat persistent.

Una pregunta... a la pàgina d'usuari (i només allà, vull dir) puc posar la direcció de La Stoa? (www.lastoa.com). Si no se'm confirma expressament que sí, no posaré l'enllaç, bé, ja em direu... Salut. (No sé perquè ho pregunto perquè alguna cosa em diu que no... però mira).

Molt bé, Martorell...[modifica]

D'acord, Martorell, tindré en compte de no posar la firma als articles. Suposo que en el futur podré posar més definicions a la Viquipèdia. Ja posaré la firma a la pàgina d'usuari.

Endavant amb el projecte!