Vés al contingut

Usuari Discussió:Martorell/2005 07

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arxiu de discussions[modifica]


signe diacrític[modifica]

M'alegro molt que hagis decidit traduir aquest article, era molt necessari. Caldria revisar enllaços de temes afins que haurien d'apuntar cap a aquesta nova plana, és una feinada, però si t'hi poses serà perfecte! ;) Penses traduir cada signe (accent, dièresi...) Perquè si no,jo puc ajudar. Em dius alguna cosa? --barcelona 19:11 4 jul, 2005 (UTC)

He començat a completar enllaços, mira la plana de discussió. Prometo esperar i no tocar res més fins que treguis el cartell, perdó per la impaciència--barcelona 21:39 4 jul, 2005 (UTC)

Eleccions[modifica]

Martorell, Però, si no conec a cap dels candidats, com vols que vote?! --Makinal 07:04 8 jul, 2005 (UTC)

Hola Martorell :-) Em sumo al comentari d'en Makinal... Vaig donar un cop d'ull (ràpid) als punts de vista dels candidats i em vaig sentir poc informat per a votar... Confio en que els altres viquipedistes faran una bona elecció :-) --Joanjoc (discussió) 14:48 12 jul, 2005 (UTC)


Gràcies per animar-me a votar, però he estat unes setmanes enfeinat amb el fi de curs i l'escola d'estiu i no ho he llegit a temps!--Paco 11:45 14 jul, 2005 (UTC)

Mapes d'Espanya[modifica]

Hola Martorell. Com ja saps, hi ha un anònim posant mapes d'espanya en els articles d'algunes ciutats espanyoles amb un punt roig on es troba situada la ciutat. Veig que estàs desfent alguns dels canvis. Però potser és interessant. És a dir, vale que per Alacant ja tenim un mapa xulisim de la seua ubicació dins de la Comunitat, però per Badajoz no tenim cap mapa, per que no ho deixem? Lo mateix s'aplica a Múrcia, Castelló, la Corunya; és a dir, per les ciutats que ja tenen mapa, conservem els nostres mapes, però les que no, podriem inclore aquestes imatges de wikicomons. Que en penses?

TirantLoBlanc-Bot[modifica]

Hola Martorell,

Seria possible que TirantLoBlanc-Bot s'encarregués d'arreglar les redireccions dobles per no haver-ho de fer manualment?

sentiments[modifica]

he vist que has afegit la taula anglesa traduïda sobre els sentiments, però en podríem afegir, no? No apareix la nostàlgia, per exemple, ni `l'angoixa ....--barcelona 20:04 23 jul, 2005 (UTC)

Sobre la signatura dels articles[modifica]

Per què hi ha l'opció de signar els articles si després s'esborren?

Conquesta País Valencià[modifica]

Martorell, he vist que has canviat en l'article de Jaume I, la conquesta del Regne de València per conquesta del País Valencià. Al tractar-se d'un article històric, crec que és més adient ficar Regne de València, ja que Jaume I no va conquerir el País Valencià tal i com el coneixem hui en dia. Crec que ja vam tenir fa uns mesos unes paralues relacionades en aquest tema, no? Bé, ja em diràs que en penses. --Makinal 12:28 26 jul, 2005 (UTC)

Bon dia, Joanot. Has demanat autorització en el cafè de la wiki en castellà perquè marquin a Tirant lo Blanc com bot? Salut, Taragui 08:48 29 jul, 2005 (UTC)

No neutralitat[modifica]

Hola, Martorell. He estat fent canvis i ampliacions a l'entrada satanisme a rel del teu avís, i em sembla que ara ja és neutral i bastant més complerta. Potser hauria d'anar també categoritzat a literatura, música, o alguna cosa per l'estil.--Misterspritz 11:18 29 jul, 2005 (UTC)


"Usuari" als missatges de sistema[modifica]

Hola Martorell :-) Ja he revertit els canvis que havia fet, no m'havia adonat que també s'havia canviat a la part superior de les pàgines... La meva intenció era, fer un primer pas, per ordenar temàticament la llista que hi ha a ; Especial:Specialpages (que és alfabètica). Però s'haurà de quedar tal i com està ;-) --Joanjoc (discussió) 17:36 31 jul, 2005 (UTC)