Usuari Discussió:Miuet/Arxiu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Aixó es l'arxiu de la discussió. Si us plau, no hi escribiu

2006[modifica]

Octubre[modifica]

Proposta de modificació sobre la qualificació d'articles[modifica]

Hola! Com a viquipedista que sovint participa en la valoració de la qualitat dels articles a la nostra enciclopèdia, m'agradaria que opinares sobre una proposta que he fet per a modificar la política de valoració de la qualitat dels articles a la Viquipèdia. I, si hi tens alguna cosa per dir, comenta-ho, per favor, i així intentem fer que l'enciclopèdia puga tenir com més articles de qualitat millor, sense que això implique baixar el seu nivell. Salut! --Joanot Martorell 08:52, 3 oct 2006 (UTC) PD: Per altra banda, t'abelliria jugar a la viquiloto grossa dels 50000 articles? jeje.

2007[modifica]

Març[modifica]

Imatge K3 Logo Fitxer:K3-logo.gif[modifica]

Hola,

Veig que a la imatge Imatge:K3 logonou.gif hi has posat a l'origen: Es un treball meu, però la llicència és fair use. Amb això de que és un treball teu et refereixes a que ho has copiat de la televisió, Internet... o ho has creat tu mitjançant un programa de retoc d'imatges? Si es dona el segon cas, i tu ens concedeixes el permís, es pot penjar la imatge a commons amb una llicència lliure; si no, hi hauria un conflicte entre Imatge:K3 logonou.gif i Imatge:K3-logo.gif, ja que les imatges són del mateix i una segurament acabaria esborrada. Bé, de fet si la Imatge:K3 logonou.gif és lliure, es pot esborrar Imatge:K3-logo.gif privativa ja que, per norma, si existeix una alternativa lliure no s'usa la imatge en fair use.

Salutacions!--Iradigalesc (discussions · +) 19:11, 14 març 2007 (CET)[respon]

Abril[modifica]

Opera i Wikipedia[modifica]

Hola, he vist que havies participat en la creació de l'article del navegador Opera. Veuràs, m'agradaria saber si l'utilitzes perquè jo tinc problemes amb el botons d'edició de textos i l'opera, i he pensat que potser tu sabies la solució. Si és que existeix. El que em passa és que clico i no m'escriu res. Alguns ja me'ls he après de memòria, però continua sent poc còmode i tal. Si ho saps, sisplau, avisa'm. Merci. --UlisesRey 19:58, 11 abr 2007 (CEST)[respon]