Usuari Discussió:Miuet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Torna a la pàgina d'usuari Fent clic

He tret el text "(Pocket PC)" que a aquesta plantilla hi havia al costat de "Plucker", ja que aquest navegador és multiplataforma i hi ha versions disponibles per a Unix i Linux, Windows, Mac OS X i Pocket PC.--Paco 20:28, 18 ag 2007 (CEST)

Ja esta esborrat. No cal fer votacions per esborrar proves. La propera vegada, pots fer servir la plantilla {{destrucció}}. Xevi (discussió) 18:23, 27 gen 2008 (CET)[respon]

Checkusers[modifica]

Si no és indiscreció m'agradaria saber perquè votes en contra meua, sense afegir cap comentari, em resulta estrany, tan estrany com qui ha votat a favor meu i pràcticament no em coneix o no he coincidit directament amb ell en alguna discussió, però en eixe cas no pareixia molestrar-me, pensava simplement que podia no haver passat tan desapercebut com em creïa. No vull intimidar-te, només busque comprendre el teu punt de vista. –Pasqual · discussió 02:28, 11 feb 2008 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Miuet,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 22 de juny no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:15, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Adobe Fireworks[modifica]

Hola Miuet,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Adobe Fireworks. --Pau Cabot · Discussió 12:41, 30 abr 2012 (CEST)[respon]