Usuari Discussió:NewsNeus

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, NewsNeus! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 02:08, 15 gen 2015 (CET)[respon]

Moltes gràcies! Encara n'estic aprenent![modifica]

Moltes gràcies pels tutorials, que em resultaràn molt útils!

La veritat és que fa un any que he anat fent petites aportacions aquí i allà, però no m'havia atrevit a editar un tema nou fins aquest gener. Fa unes setmanes he fet una entrada a la versió anglesa (sóc bilingüe), però em temo que ha estat un fiasco!... ja he rebut un munt d'orientacions: per afegir bibliografia, fer referències creuades que evitin pàgines òrfes, i una reversió de la imatge que havia posat (tot i que tinc el permís de l'autor, i així ho posava a la caption) 

No m'agradaria tenir el mateix fracàs, o sigui que no faré res públic en català fins que hagi fet una mica més de pràctica a la pàgina de proves... i sobre tot, fins que no hagi après a:
a) Com s'ha de presentar o tramitar el permís d'una imatge d'autor, quan no sóc jo mateixa... serviría si l'autor fa un registre Creative Commons obert?
b) Com es gestionen les reversions (desfer el que han afegit terceres parts, no sempre neutrals)... hi ha algún tutoria per gestionar la pàgina històrial?
... Ja veus, encara vaig aprenent... Gràcies per la benvinguda! Segueixo creient que la Wikipedia és un projecte fantàstic!
Salutacions cordials,
NewsNeus (disc.) 20:36, 25 gen 2016 (CET) 20:36, 25 gen 2016 (CET)[respon]