Usuari Discussió:Nicelotus~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. A la Portada, hi ha un apartat anomenat Viquipèdia on trobaràs informació per a un inici més fàcil :-)

Aquesta és la teva pàgina de discussió, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, tens la teva pàgina d'usuari, on hi pots posar les teves dades, interessos, etc.

Disposes de la taverna, on posar-hi els teus dubtes, suggeriments o comentaris. Pots signar els teus comentaris amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.



Ortografia i Gramàtica[modifica]

Benvingut a la Viquipèdia, estàs fent una bona tasca, incorporant i completant articles a la viquipèdia, però t'escric per a demanar-te si pots posar més atenció amb la ortografia i a la gramàtica. Ja que els articles que escrius, solen tenir problemes amb les preposicions, els apòstrofs i algunes paraules que semblen mal traduïdes del castellà... Afegeixo algun exemple de canvis ortogràfics i gramaticals als articles fets per tu d'Alexandre Magne i Robert Oppenheimer, per a que vegis els teus errors més freqüents. No et prenguis malament el comentari sietplau, és una crítica constructiva, per augmentar la qualitat de la viquipèdia al mateix temps que n'augmentem el volum :-) joanjoc 13:13 18 des, 2004 (UTC)

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:33, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:30, 21 abr 2015 (CEST)