Usuari Discussió:Paula Rotatori

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Paula Rotatori! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Xamil (disc.) 09:47, 30 maig 2014 (CEST)[respon]

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica]

Hola Paula Rotatori! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Paula Rotatori (disc.) 10:27, 30 maig 2014 (CEST)[respon]

Mentor a l'escolta[modifica]

Hola Paula Rotatori. Suposo que et refereixes a Viquiprojecte:Gracmon. Suposo també que el que vols és iniciar una nova pàgina amb el contingut dels treballs que teniu pendents. Amb això vull dir que vols crear un nou article, no fer un comentari dons el projecte.

El millor és començar una pàgina al teu espai de proves (el trobaràs a l'enllaç de la caixa de benvinguda al principi d'aquesta pàgina) i així podràs fer els retocs pertinents sense que hi hagi massa interferències externes. Això et crearà un pàgina dins el teu espai d'usuari. Té de positiu que no et posaran les caixes de manteniment que acostumem a posar quan els articles no estan prou polits, però té el desavantatge que la resta d'editors/es no està pendent de quins canvis es poden fer per millorar l'article. Jo et recomanaria que editessis en la pàgina de prova i un cop al dia, quan hagis acabat d'editar, em comentis com van les edicions per donar-te alguns consells d'edició i així no et serà tot tant nou.

Sempre que vulguis pots comentar com vas progressant amb l'edició de l'article a mi mateix o a qualsevol altre editor, només cal escriure un missatge a la plana de discussió o si vols que el fil no es perdi pots fer-ho aquí mateix fent servir la plantilla {{ping|Anskar}} per fer-me saber que vols contactar amb mi.

Si tens algun dubte no deixis de comentar-ho. Salut --Anskar (disc.) 10:53, 30 maig 2014 (CEST)[respon]