Usuari Discussió:Produccionslallacuna

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Produccionslallacuna! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 23:17, 12 març 2014 (CET)[respon]

Hola company/a[modifica]

Benvingut/da a la viqui. T'escric perquè m'ha sobtat la teva presentació a la teva plana d'usuari i només et volia donar certes pautes per no entrar en un conflicte d'interessos:

  1. Pressuposo bona fe en la teva edició de la plana d'usuari, però aniria bé tenir en compte això
  2. Si això que has escrit en la teva plana d'usuari ho haguessis fet en un article hi hauria el que anomenem conflicte d'interessos i s'hauria hagut de neutralizar.
  3. Una política a tenir en comte la pots trobar aquí
  4. Actualment hi ha una discussió oberta en la comunitat wikimedia (tots els projectes wikipedia, wikitext, .... en tots els idiomes) que vol que els editors/es que reben una remuneració per les seves edicions o que pertanyen a una companyia i es dediquen a editar articles referents a dita companyia, hagin de fer explícit la seva condició d'editors remunerats. És un resum una mica barruer, però pots llegir-ho més detalladament aquí.

Em sap greu la quantitat de normes que t'enllaço i espero que no et sentis molest pels meus comentaris, simplement voldria evitar que editessis continguts que vulneressin les polítiques de la casa, edicions que acabarien creant uns conflictes que vull evitar i que (per altres ocasions en que ens hem vist amb aquest dilema) ens acabem trobant que un editor novell (com es coneix a qui s'acaba de registrar) acaba marxant i no vol editar més la viqui.

Espero que interpretis aquest missatge en aquest sentit. Salut --Anskar (disc.) 13:11, 13 març 2014 (CET)[respon]