Usuari Discussió:Savcast

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, benvingut a la Viquipèdia. Tens permís per pujar al servidor les banderes que estàs pujant? Pensa que el fet que siguin banderes d'un lloc en concret, no vol dir res. Llull 13:01 6 set, 2004 (UTC)

Hola Bé son totes tretes de les webs del consell insular i del GOIB, be ja n'he retirada una per si un cas, però siguen de les institucións publiques no crec que hi hagi problema, sobretot perqué ningú en treu profit econòmic aquí... aixi i tot si ho he d'esborrar m'ho deis i ho llevo.

No se molt bé encara com funciona la web

Llavors depèn de la llicència que soni el web de les imatges. Encara que sigui d'institucions públiques, n'hi ha que són molt geloses. En cas que no ho digui caldria preguntar-los-ho per e-mail. En cas que responguin solen fer-ho favorablement. Llull 18:24 6 set, 2004 (UTC)

Contribució de la quinzena: Mallorca[modifica]

Ja que veig que possiblement ets de Mallorca, he pensat que podries votar a la Viquipèdia:Contribució de la quinzena, on he penjat una proposta per dedicar una quinzena a millorar els articles sobre Mallorca.

Ah, i potser podries apuntar-te a la llista de Viquipèdia:Viquipedistes/Illes Balears...

Gràcies, --Paucabot 07:25, 21 abr 2006 (UTC)

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Berenguer.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --VRiullop (parlem-ne) 19:00, 31 oct 2006 (CET)[respon]