Vés al contingut

Viquipèdia:Contribució de la quinzena

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Drecera:
VP:CQ

La contribució de la quinzena és un tema sobre el qual els viquipedistes han decidit treballar conjuntament. Per una banda desenvolupar el treball en equip entre els viquipedistes i per l'altra banda, aconseguir la creació d'articles de qualitat AdQ. El projecte s'enfoca a millorar el contingut de la Viquipèdia a través del treball en equip. Qualsevol pot proposar un tema i pot apuntar-se per col·laborar en la redacció de qualsevol dels articles candidats. L'article guanyador serà promocionat com a Contribució de la quinzena per captar nous col·laboradors potencials. Per participar-hi, no cal ser un expert en la matèria: Corregir una falta d'ortografia, afegir algunes frases o una imatge ja és col·laborar-hi.

No hi ha i no hi hauria d'haver un criteri estricte perquè un tema o un article puguin ser proposats en aquesta pàgina. Pot tractar-se d'un article inexistent, esborranys, articles fonamentals o fins i tot un article mitjanament desenvolupat, però que desperti gran interès. D'altra banda també pot tractar-se de temes com ara: correcció d'ortografia, pobles dels Països Catalans, afegir coordenades d'alguna categoria de localitats, neutralitzar un article fonamental, etc.

La contribució de la quinzena serà un èxit si un nombre elevat de viquipedistes hi participen. Si considereu que alguna de les propostes és prou interessant simplement afegiu el vostre vot. Evidentment, la contribució de la quinzena no impedeix a ningú de col·laborar en qualsevol altre article. Quinzenalment s'escollirà la següent Contribució de la quinzena utilitzant aquesta pàgina.

Podeu revisar quinzenes anteriors a l'arxiu de les darreres contribucions quinzenals.

Usualment cap a cap d'any es fa la tradicional Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat on es pretén polir alguns detalls de manteniment dels articles.

Procediment[modifica]

Propostes[modifica]

  • Podeu apuntar-vos a tants articles com vulgueu editant la secció de voluntaris de l'article o tema candidat i afegint la vostra firma: # --~~~~
  • En cas d'un empat, el primer tema proposat serà el guanyador.
  • Es pot fer una nova proposta en qualsevol moment.
  • Les noves candidatures s'han d'agregar al final d'aquesta pàgina.
  • Si escriviu raons per la vostra proposta podeu atraure més voluntaris...
  • Poseu la plantilla {{candidat}} a la pàgina de l'article proposat.

Actualització de quinzena[modifica]