Usuari Discussió:Somnis perduts

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Somnis perduts! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--LaCera25 (disc.) 12:34, 16 nov 2015 (CET)[respon]

Un parell d'apunts[modifica]

Hola, Rodolfo.

Només volia fer-te un parell de comentaris sobre l'afer aquest de l'article Rodolfo del Hoyo Alfaro, que segons dius ets tu mateix. D'una banda, veig que has estat intentant esborrar el contingut de l'article, argumentant que ets tu el biografiat. Com veuràs, aquestes edicions estan sent revertides perquè, com és lògic, el fet que tu sigues el biografiat no fa que tingues aquest dret, d'esborrar un article que és fruit de la col·laboració d'una sèrie de persones. Si ho penses amb calma veuràs que no tindria gaire sentit que qualsevol persona cèlebre o institució pogués esborrar l'article referent a ella pel simple fet de voler-ho, sense tenir en compte el que pensa la resta de gent de la comunitat. Una altra cosa que m'agradaria comentar-te és que em sembla que t'has pres una mica malament el fet que se t'haja assenyalat la política sobre els conflictes d'interessos per a dir-te que no és convenient que escrigues sobre tu mateix, i has entés que "se't demana que no escrigues sobre allò que coneixes", com has escrit a un resum d'edició fa un moment. Òbviament, ningú no demana que no s'escriga sobre allò que es coneix (seria absurd!) sinó només que no s'escriga sobre un mateix ni sobre una empresa, institució, etc. en la qual hom té uns interessos o una posició destacada. És clar que pots escriure sobre literatura infantil i juvenil, i sobre el munt d'escriptors que deus conèixer, sobre temes teòrics d'aquests camps, etc.. Jo t'encoratge a fer-ho i seria una llàstima que per un malentés com aquest la Viquipèdia perdés un col·laborador que pot aportar tant en un camp com aquest. T'anime a reflexionar sobre això i a no deixar que aquest malentés arruïne la teua presència a Viquipèdia. Salut, --Doyle (disc.) 00:18, 26 nov 2015 (CET)[respon]

Respondre[modifica]

Sobre el que demanaves a l'altre fil sobre com respondre, tens dues opcions:

  • Clicar a l'enllaç "disc." al costat del nom de l'usuari al que vols respondre i editar la seva discussió.
  • Editar aquesta pàgina (la teva discussió) clicant "modifica el codi" a dalt o al costat del títol de la secció que vulguis editar, i respondre posant {{resp|''nom de l'altre usuari''}} a la resposta perquè l'altre usuari rebi una notificació que l'has respost aquí.

Al final, clica el botó de signar sobre la caixa d'edició perquè surti una signatura com aquesta:--Pere prlpz (disc.) 19:03, 26 nov 2015 (CET)[respon]