Viquipèdia:Avaluació d'articles/Línia evolutiva de Ponyta

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Línia evolutiva de Ponyta[modifica]

Línia evolutiva de Ponyta (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

Bon dia. Presento aquest article, traduït (i millorat) de la versió francesa, amb l'esperança que es pugui convertir en el segon AdQ de Pokémon que tenim aquí, després de Mew. Com de costum, s'han emblavit tots els enllaços vermells, de manera que l'article ha contribuït a ampliar i millor la nostra cobertura sobre temes equins. Gràcies pel vostre temps i les vostres propostes de millora.—Leptictidium (digui) 17:21, 12 juny 2020 (CEST)

Genial que continuïs millorant pokemons, tot i que tens un bou que ja es cansa d'esperar :) Comentaris: voldria citació sobre el fet que agradi més a les nenes, ho entenc per l'estètica unicorns però cal referència, i més si apareix a la introducció. No es pot incloure la secció de marxandatge, com en Mew? --barcelona (disc.) 13:18, 26 jul 2020 (CEST)
Bon dia, @Barcelona:! La referència en qüestió és la 56, que apareix citada a l'última secció de l'article. En general, no poso referències a la introducció perquè en la bibliografia acadèmica gairebé mai no se'n posen al resum (abstract) d'un article científic i em sembla que és un cas comparable a les introduccions dels nostres articles. Gràcies pel temps que has invertit a revisar l'article.—Leptictidium (digui) 12:22, 30 jul 2020 (CEST)