Vés al contingut

Viquipèdia:Avaluació d'articles/La Baronia de Rialb

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La Baronia de Rialb[modifica]

Després de llargues recerques bibliogràfiques i agradables estones recopilant i editant informació... considero que aquest article, sobre el meu municipi és força complet, al meu entendre. M'agradaria que amb la vostra ajuda m'aconselléssiu en la rectificació de possibles errors o mancances per tal de millorar l'article.--Eiffel1899 (disc.) 19:02, 13 feb 2010 (CET)[respon]

La veritat és que t'haig de felicitar perquè el que has fet és un autèntic treball d'investigació. No hi he vist errors gramaticals ni ortogràfics importants i, si t'haig de ser sincera, ara mateix votaria l'article com a Article de Qualitat. Hi ha però, un parell de coses que no estaria malament que revisessis:

  1. Els altres articles sobre ciutats i pobles tenen un apartat de Ciutats Agermanades que podria ser interessant d'afegir. No sé si el teu poble està agermanat amb algun altre poble o ciutat però, si ho està, podries posar-hi la llista.
  2. També estaria bé mirar a veure si hi ha hagut fills o filles il·lustres del poble. Un altre apartat que, de ser així, hauries de crear.
  3. I, per últim, quan parles de l'Alzinera de Cal Penjat, dius que és un arbre monumental de Catalunya. Però, no dones la raó de què sigui considerat com a tal. En aquest cas, penso que hauràs de buscar la història de l'arbre i redactar-ho a l'article.

En tot cas, molt bona feina!--Aylaross (disc.) 10:38, 14 feb 2010 (CET)[respon]

Mercès per les felicitacions i pels bons consells! He fet tres o quatre retocs més a l'article... que són:

  1. La Baronia no està agermanada amb cap altre municipi. Per tant, dins l'apartat sobre argemanament, a la plantilla del municipi (part superior esquerra de l'article) ho he especificat.
  2. De fills il·lustres del municipi no he pogut considerar-ne cap. Segons l'únic llibre que s'ha publicat fins a l'actualitat i més àmpliament sobre la història i alguns aspectes del municipi, La Baronia de Rialb: un esbós històric (veure l'apartat sobre bibliografia de l'article), no es parla de cap rialpenc realment destacat. Ja en el seu moment, vaig considerar factible incloure un apartat sobre personatges il·lustres, però vaig haver-ho de desestimar-ho.
  3. Per altra banda, sobre l'Alzinera de Cal Penjat, ara he referenciat que es tracta d'un arbre monumental. De fet, he inclòs com a referència l'enllaç del decret aprovat per la Generalitat que així ho especifica.

Repeteixo, moltes gràcies per la col·laboració. Segueixo escoltant aportacions!--Eiffel1899 (disc.) 00:40, 15 feb 2010 (CET)[respon]

Hi ha poques referències en algunes parts del cos del text. Estaria bé que n'hi hagués com a mínim una a cada apartat, per veure d'on s'ha tret la informació, encara que sigui amb el mateix número de crida (que a la mateixa referència s'hi accedeixi des de dos punts del text diferents).--Ssola (disc.) 16:01, 16 feb 2010 (CET)[respon]
Fet Fet!He millorat l'article pel que fa a les referències tal com m'has esplaiat. Gràcies!--Eiffel1899 (disc.) 15:17, 20 feb 2010 (CET)[respon]