Viquipèdia:Avaluació d'articles/Museu Arqueològic Nacional d'Atenes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Museu Arqueològic Nacional d'Atenes[modifica]

Article traduït de la versió francesa que és article de qualidad i alguna cosa de la viqui castellana. Agrairia la vostra avaluació.--MarisaLR (disc.) 00:46, 19 oct 2009 (CEST)
Una consulta de la base de dades ha revelat que els tres articles més importants relacionats amb aquest article que manquen a la Viquipèdia en català són els següents:

Ernst Ziller-Màscara d'Agamèmnon-Akrotiri (Santorí)Fet Fet! --MarisaLR (disc.) 12:02, 2 nov 2009 (CET)

Si us plau, considereu la possibilitat de crear aquests articles per complementar l'article en avaluació. Això contribuirà a fer més completa la Viquipèdia. Gràcies. – EVA (bot) missatges aquí; aquesta funcionalitat està en fase de proves, és possible que els articles proposats no estiguin directament relacionats amb l'article.

Jo el veig bé. Només hi ha un criteri que no acabo de captar, hi ha exemples d'obres que hi són exposades que apareixen amb enllaç i d'altres que no, perquè? Es podrien posar totes amb enllaç, per si algú en vol fer articles. O potser al revés, treure'ls i confiar que si algú alguna vegada fa un article referent a alguna d'elles, que vindrà a aquest article i li posarà l'enllaç corresponent. També, de pas, si hi hagués cinc obres amb article al museu, es podria fer una categoria d'obres del museu, no és ben bé l'article (no sé si hi seria, a la categoria aquesta) però com a minipunt estètic esaria bé, no? Per donar idees, dic.--Slastic (disc.) 18:38, 20 oct 2009 (CEST)

  • Fet Fet! He posat l'enllaç vermell a les més conegudes, a veure si algú s'anima i fa els articles Gràcies pels teus suggeriments.--MarisaLR (disc.) 10:29, 22 oct 2009 (CEST)
Slastic:Ja pots fer allò de la categoria d'obres del museu Arqueològic Nacional d'Atenes, dons ja passen de cinc obres: Màscara d'Agamèmnon, Déu del cap Artemísion, L'ídol d'Amorgós, koúros del cap Sounion, koúros d'Aristodikos, Diadumen, mecanisme d'Anticitera. Gràcies per la teva col·laboració. --MarisaLR (disc.) 01:47, 2 nov 2009 (CET)
Gràcies, però ara me n'adono que no sé com fer-ho, poso "obres del museu..."? O cal separar entre "escultura", "objecte", etc.? O poso una categoria "Museu..." on sigui aquest article i les seves obres (i també si sortís altra cosa relacionada)? Perdona, ara m'adono que no era una idea molt brillant. Disculpa totes les molèsties. Quina opció prefereixes? --Slastic (disc.) 09:45, 2 nov 2009 (CET)
  • Millor "Museu Arqueològic... ", com "Museu del Louvre". No cal perdonar, res, tot està bé.--MarisaLR (disc.) 10:29, 2 nov 2009 (CET)
    • Clar, m'havia liat. Ara ja està Fet Fet! --Slastic (disc.) 18:09, 3 nov 2009 (CET)