Viquipèdia:Avaluació d'articles/Nombre

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nombre[modifica]

Un article important, traduït i desenvolupat per Gomà a partir d'un esborrany existent. Havia estat article bo en anglès, crec que en català s’han corregit les deficiències de l’anglès, s’ha millorar la presentació i ampliat els continguts. De fet crec que l'autor ha integrat el millor de les versions en anglès, francès, portuguès, espanyol i algun element del polonès.--Peer (discussió) 16:59, 14 des 2008 (CET)[respon]

Pensava demanar que es posessin algunes referències de les definicions, però veig que ja s'està fent. Intentaré anar-lo revisant a estonetes.--Peer (discussió) 00:10, 21 des 2008 (CET)[respon]
  • Què vol dir hiperreal? Estaria bé tenir aquest article fet (baixant més avall de l'article, he trobat la definició, però crec que o bé s'hauria d'explicar a la introducció, o bé s'hauria de crear l'article).
  • Cal una revisió lingüística. He corregit alguns detalls però no m'hi he esmerçat en profunditat.
  • Els enllaços sobre anys que no tenen article (3400 aC, per exemple), s'haurien de redirigir a l'article del mil·lenni corresponent.
  • La construcció "per a" ha de dur un infinitiu darrere, i no un substantiu.([1]). Per tant, seria "per" a seques en tots els altres casos, un error que he trobat diversos cops a l'article.
  • Hippasus de Metapontum, com estava a l'article, és en realitat Hipàs de Metapont. A l'hora de traduir no es poden deixar els noms sense traduir, si aquests tenen una versió catalana. Caldria revisar la correció dels altres noms antics.
Leptictidium (discussió) 12:04, 24 des 2008 (CET)[respon]