Viquipèdia:Avaluació d'articles/Pangolí

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pangolí[modifica]

Demano l'avaluació d'aquest article. Crec que s'ha fet una molt bona feina quant a l'estructura de l'article, explicant amb la profunditat adient totes les coses rellevants sobre aquests animals. Crec que l'avaluació s'hauria de centrar en tres coses:

  • tinc la impressió que m'ha quedat un barrim-barrum, paixim-paixam en certes parts del text; és a dir, que he anat afegint idees diferents però algunes m'han quedat una mica desordenades. M'agradaria que m'ajudéssiu a trobar i millorar la redacció de les idees mal endreçades.
  • no estic segur sobre si fer més llarga la secció sobre les espècies o no. Cal ampliar-la, o ja està prou bé la informació i qualsevol informació addicional hauria d'anar a l'article de cada espècie?
  • hi ha idees que es repeteixen en diferents seccions, perquè un mateix fet té diferents aspectes. Creieu que hi ha una repetició excessiva d'algunes idees, o no?

No us preocupeu pels enllaços vermells a la taxocaixa i a la secció Taxonomia; els aniré arreglant mentre duri l'avaluació. Gràcies per l'ajut. – Leptictidium (pm!) 15:14, 4 juny 2008 (CEST)[respon]