Viquipèdia:Avaluació d'articles/Tríptic de Merode

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tríptic de Mérode[modifica]

Tríptic de Mérode (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Una de les obres importants del Mestre de Flemalle, Robert Campin. Com altres obres d'aquesta sèrie dels primitius flamencs, m'he basat parcialment en la WP-EN, ampliant a partir de fonts bibliogràfiques. Li falta una revisió lingüística. Merci per les vostres aportacions. --amador (disc.) 07:57, 7 març 2011 (CET)[respon]

He fet la revisió lingüística, i hi ha un parell de coses.
  • S'hauria d'unificar si es posa Merode o Mérode amb accent, fins i tot al títol. He buscat una mica per Google, i sembla que molta gent es descuida l'accent, però hauria de ser-hi. Mira fr:Maison de Mérode i fr:Frédéric de Mérode. Fet Fet! --amador (disc.) 22:26, 12 març 2011 (CET)[respon]
  • La part de l'Orde Teutònic té un redactat molt confús, sobretot la frase final, on diu que els oficials de suport "varen viure en el període 1330-1480 o tenien connexions de negoci amb la família..."
Espero s'entengui millor ara,--amador (disc.) 22:26, 12 març 2011 (CET)[respon]
Ara sí, perfecte! --Joutbis (disc.) 17:10, 13 març 2011 (CET)[respon]

--Joutbis (disc.) 20:41, 12 març 2011 (CET)[respon]
Una consulta de la base de dades ha revelat que els tres articles més importants relacionats amb aquest article que manquen a la Viquipèdia en català són els següents:

Pierre d'Arenberg-Rotlle-Meyer Schapiro

Si us plau, considereu la possibilitat de crear aquests articles per complementar l'article en avaluació. Això contribuirà a fer més completa la Viquipèdia. Gràcies. – EVA (bot) missatges aquí. Es busca expert en bots que vulgui contribuir a millorar aquesta eina: si vols ajudar, parla amb en Leptictidium!