Viquipèdia:Avaluació d'articles/Windows Live

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Windows Live[modifica]

Voldria saber si aquest article es té de millorar en alguns aspectes Miuet 20:17, 4 jul 2006 (UTC)

Suposo que es pot ampliar forsa, pero del que hi ha ara s'haurien d'arreglar algunes coses:

  1. La descripcio de l'origen de la imatge. Diu "Aquesta Imatge esta extreta de la Pagina Windows Live de la Wikipedia en angles.", pero aixo no es prou, ja que la viquipedia en angles l'haura tret d'algun lloc. Per tant, caldria dir exactament quina es la font original de la imatge. D'altra banda, ja s'ha comensat a discutir si es bo d'utilitzar imatges amb el criteri de "fair use". [1] No hi ha encara cap politica sobre aixo, per tant no podem "prohibir" aquest tipus d'imatges, pero si recomanar que no s'utilitzin si no es estrictament necessari. En aquest cas em sembla que es pot prescindir de la imatge.
  2. La viquipedia no es un manual, per tant sobren frases del tipus "Podem fer tal cosa d'aquesta manera....". Mira't Viquipèdia:Llibre d'estil i Viquipèdia:Punt de vista neutral per mes informacio.

Xevi 22:23, 4 jul 2006 (UTC)

  1. Trobo que és massa esquemàtic, masses asteriscs. Com si tot fossin llistes en comptes de veritable contingut.
  2. On posa "També hi ha més projectes molt innovadors:" t'ofereix tota una llista de projectes però molt pocs tenen un petit resum. Tot i que sé que al llarg de la pàgina s'expliquen, crec que una frase explicativa per a cada un aniria bé per la gent que no els coneix i se'n vol informar.
  3. He fet unes petites millores a la definició de Windows Live Contacts.
  4. La informació segueix sent molt escassa i crec que primer de tot hauria de tenir una pàgina per a cada projecte.

Per tota la resta està bé.--Aljullu (discussió) 07:09, 7 jul 2006 (UTC)

Aquest article és un esborrany, pur i dur. Vilallonga · (digui digui) 13:12, 18 set 2006 (UTC)
Crec que falta mes text mes imatges i mes extensio,coincideixo amb en Vilallonga,aixo pot ser perfectament un esborany--Dyvid 18:56, 24 març 2007 (CET)