Vés al contingut

Viquipèdia:Candidatura a administrador/147.161.105.38

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

147.161.105.38 (disc contr reg drets) eines: SUL edicions locals drets gobals edicions mensuals

Aquest usuari presenta la seva candidatura a administrador. Es demana la vostra opinió.
Està previst que es tanqui a partir: 3 juliol 2024, 06:29.

Presentació[modifica]

Hola a tots i a totes em presento com a administrador de la Viquipèdia en català amb l'objectiu de fer créixer la Viquipèdia tant en continguts com en qualitat dels articles, ja que crec que la Viquipèdia és una bona manera de compartir coneixements. També crec que és bo renova els administradors, ja que des de l'any 2016 no hi ha cap administrador nou. Si sóc elegit administrador les meves propostes són les següents.

1. Col·laboraré amb les persones que creïn nous continguts amb l'objectiu de millora la qualitat dels nou articles.

2. Col·laboraré amb tota persona que em demani ajuda per millora o crear un article nou.

3. En el cas que un article nou no tingui referència col·laboraré amb l'usuari que la creat per intentar buscar referències abans d'eliminar.

4. Defensaré tots els articles que tinguin referències i el contingut sigui real.

5. Col·laboraré en xarxa amb altres usuaris amb l'objectiu de fe creixé el nombre d'articles i també la qualitat d'aquests.

6. Verificaré que tots els articles siguin reals revisant la seva veracitat i col·laborant amb l'usuari que la creat per verificar que sigui real en cas que l'article no fos real proposaria que aquell article fos eliminat.

7. Combatré el totalitarisme de la Viquipèdia que en els últims anys hi ha hagut per part d'algun administrador.

La Viquipèdia en català no és només d'un quan usuaris és de tot aquell que hi volen col·labora i consulta crec que tots el usuaries poden compartir els coneixements a través d'ella sense que se'ls impedeixi com passa des de fa un any si un article és real crec que té cabut a la Viquipèdia en català. En el diferents anys que he estat a la Viquipèdia en català he vis que hi ha molts usuaris amb grans coneixements i si arribo a ser administrador m'agradaria col·laborar amb ell per fer creixa la Viquipèdia en català.


Preguntes[modifica]

1. En quines tasques administratives podeu ajudar?

Com a administrador podré ajudar a altres usuaris a millora i crear articles nous col·laborant amb els usuaris i compartint tots el meu coneixement perquè entre tots i totes puguem fer creixé la Viquipèdia en català tant en continguts com en qualitat.

Opinions[modifica]

En contra En contra Aquest usuari perd el temps i ens el fa perdre a nosaltres fa setmanes, primer amb compte d'usuari i després, a mesura que se l'ha anat acotant, des de diverses IPs. Oposició total. A banda que les candidatures, de forma tradicional, no s'admeten si son auto-proposades. Salut. --Papapep (disc.) 21:41, 27 març 2021 (CET)[respon]