Viquipèdia:La taverna/Polítiques/Arxius/2006/07

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tertúlia de juliol[modifica]

A la secció de les polítiques de la Taverna hi tenen lloc converses sobre polítiques de la Viquipèdia, normes que ja existeixen, o d'aplicació de llurs criteris. Actualment es mostren les converses del mes d'abril, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu de les polítiques per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de juliol del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

Toponímia[modifica]

bones

el tema toponomia, com o teniu argumentat? traduiu tots els noms de pobles castellans, a català? o els deixeu tal i com es en el seu idioma?

es que l altre dia vaig veure a la wikipedia espanyola que tenia els noms de garrotxa i pla de l estany traduits en castella.

--Josep Moragues 23:39, 26 jul 2006 (UTC)

Exepte per algun cas de bandalisme espero que ja esmenat, en la versió en castellà no s'ha traduït mai "el Pla de l'Estany". Aquí, com en qualsevol altra enciclopèdia, "no es tradueix" en el sentit de què no es creen nous topònims. Sí, però, que es fan servir topònims tradicionals en català. Això implica fer servir "Terol", però en canvi "Buenos Aires". Llull · (vostè dirà) 07:10, 27 jul 2006 (UTC)

Drets d'autor[modifica]

La Viquipédia es lliurte de Dret's d'autors? La majoria de Wikipedias Europeas ristringeixen tota imagte que tingui drets d'autor. Quina política te la Viquipèdia sobre aixó? Hi cap artícle que ho expliqui?--88.8.171.117 19:36, 31 jul 2006 (UTC)

La llicència de Wikipedia (GFDL) obliga a respectar els drets d'autor. Si no n'hi hagués seria de domini públic.

Sobre les imatges està en discussió a Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2006/Política d'imatges. --VRiullop (parlem-ne) 19:58, 31 jul 2006 (UTC)