Viquipèdia:La taverna/Propostes/Arxius/2005/10

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Proposta per a canviar la portada

En gener vaig dir de modificar la portada una mica i em diguereu que fera una proposta a veure que us pareixia. Ací està. No he inclòs els articles destacats perquè m'acabe de donar compte ara mateixa de que ja està acabat, però se li pot fer lloc. Ja em direu. --Micru 16:27 22 set, 2005 (UTC)

Jo la trobo molt bé, però em falta la categoria d'art. --Arturo Reina 19:43 22 set, 2005 (UTC)
Hi acabo de donar un cop d'ull rapid, em sembla que esta molt be. Xevi 19:52 22 set, 2005 (UTC)
Trobo que el format està molt bé, però potser la pàgina és una mica massa llarga en comparació amb la portada actual i amb la que tenen la majoria de Wikipèdies.Leptictidium 20:59 22 set, 2005 (UTC)
Coi, se't felicita Micru!! A mi m'ha agradat molt. Potser sí que és un pèl llarga però ho compensen la distribució horitzontal que hi has fet i els colors que hi has afegit. Hi mancarien alguns retocs formals i corregir alguna falta d'ortografia que he vist. Per cert, s'hi pot editar a fi de corregir-la o t'estimes més que t'ho diguem?--Xadaga 21:13 22 set, 2005 (UTC)

A mi també m'ha agradat, Micru, però potser per a fer-ho ja més net, hauries d'obrir un procés de votació a Viquipèdia:Presa_de_decisions per a canviar la portada. I ens anem acostumant a funcionar ja com una viquipèdia ja un poquet gran. Enhorabona. --Joanot Martorell 22:44 22 set, 2005 (UTC)

Està prou bé i una gran feinada però canviaria la categoria Medicna per Ciències de la salut perquè es discrimina un poc a les altres categories apart de medicina (hi ha un gran centralisme per part de medicina i això ho paguem els estudiants d'altres rames de les ciències de la salut), també perquè la categoria:medicina està un poc buida i, si acàs, posar medicina quan estiga més decent aquesta categoria. El posar medicina com a principal és la errada de la majoria de les viquipèdies, et pots perdre buscant la categoria que vols, i per això és millor posar Ciències de la salut perquè quan la gent entre, ja decidirà si vol entrar en la categoria de medicina, farmàcia, fisioteràpia, salut, etc. Però en tot cas, enhorabona per la feina, m'agrada i està tot distribuït molt bé. PS: On posa: A continuació teniu els articles principals o podeu veure la nostra estructura en detall, l'enllaç està molt passat, hi ha moltes més categories de les que hi posa i cal actualitzar-lo. Es pot fer alguna cosa al respecte?.--Pepetps 10:54 23 set, 2005 (UTC)
Moltes gràcies per les felicitacions, però em pense que he començat la casa per la teulada... He creat un viquiprojecte per a reformar la portada perquè és difícil contentar a tothom, i ja que es canvia, es fa com toca. La primera cosa a decidir és si s'ha d'activar el Portal i moure allí algunes coses des de la pàgina principal o no (podeu votar ací), així crec jo que podrien solucionar-se les queixes sobre la llargària. Una vegada estiga decidit açò (i quines categories deuen d'apareixer), passarem a parlar de la distribució dels continguts. Què us sembla? Millor així? --Micru 15:14 23 set, 2005 (UTC)

Abans d'actualitzar la portada fora bo que s'ho mirés un corrector professional o algú que tingui coneixements avançats de català. Penseu que la portada és la nostra carta de presentació. Gangleri2001


És cert que és llarga, però crec que és magnífica comparada amb l'actual. Queda molt bé. Felicitats! A veure si hi pots posar els articles destacats abans no s'editi a la portada, si us plau. Rata de Biblioteca 08:10 26 set, 2005 (UTC)


A partir del gran treball d'en Micru i després de les discussions a Viquipèdia_Discussió:Viquiprojecte_Reforma_(portada), he fet un petit esborrany recollint aquestes contribucions (només hi ha la part de categorització, encara no la de Efemèrides, Sabíeu que, etc...). El podeu veure aquí --Oersted 22:01 1 oct, 2005 (UTC)


Ja que Micru vol activar el Portal de la comunitat i seguint el treball de la reforma de la Portada, tinc una proposta de renovació d'aquest Portal de la comunitat partint de la Viquipèdia en castellà (m'agrada molt la seua distribució, els continguts i els colors) amb algunes adaptacions a la Viqui en català. Espere que us agrade. Premeu ací. --Pepetps (Podem discutir-ho) 19:22 2 oct, 2005 (UTC)


Bé, sembla que després d'uns dies de molta activitat aquest tema s'ha refredat una mica. Potser val la pena fer un resum del que s'ha fet fins ara sobre la portada. Les propostes (que recordi) són:

De moment ja en tenim unes quantes, i crec que valdria la pena analitzar-les una mica i trobar els seus pros i contres, a veure si n'aconseguim una de ben maca! Si teniu més propostes afegiu-les! La pàgina de discussió de la portada és Viquipèdia_Discussió:Viquiprojecte_Reforma_(portada). També vaig comentar (a l'Alonso, em sembla) si es podria aprofitar el canvi de portada per renovar una mica l'aspecte general, com canviar les llengüetes quadrades per arrodonides (com a la Viqui francesa, per exemple), però sembla que això només ho poden canviar els administradors (?) --Oersted 13:27 7 oct, 2005 (UTC)

Veig que cap de les propostes ha integrat les variables de Viquipèdia:Articles seleccionats/gener. Agrairia que ho fessiu. Gràcies. Rata de Biblioteca 08:23 10 oct, 2005 (UTC)

Del template comunitat

M'agradava més quan el Template Comunitat es trobava a la dreta, i no fins a baix, ja que s'han carregat totes les converses. Gust personal. --Alonso 21:40 23 set, 2005 (UTC)

Mmmmh... Vols dir? --Joanot Martorell 22:26 23 set, 2005 (UTC)
Res, res. --Alonso 00:09 24 set, 2005 (UTC)
A mí també em molesta, que estigui a baix de tot. El trobo incòmode i antiestètic, aquí. Crec que hauria de tornar a dalt de tot. --Viktor 00:55 24 set, 2005 (UTC)
Jo també voto perque torni a dalt --Arturo Reina 09:07 24 set, 2005 (UTC)

Ja que és fa l'articla Ciència com a quinzena Template:Books i Template:quote

Hola fa una mica que col·labo amb la wiki pero encara no se ven bé com funciona per fer un Template:, penso que seria bona idea fer un Template:Books i un Template:quote per fer igual que ara és fa amb la commons una proposta seria:

Template:Books

A la Viquillibres hi ha llibres relatius a (en aquest cas Ciència).

i que s'enllaçi directament amb http://ca.wikibooks.org/wiki/Categoria:Ci%C3%A8ncia


i un Template:quote

A la Wikiquote hi ha cites relatives a (en aquest cas Ciència).

i que s'enllaçi directament amb http://ca.wikiquote.org/wiki/Categoria:Cient%C3%ADfics


Jo no se com fer-ho, que us sembla a vosaltres? es viable?--Misto 20:48 16 set, 2005 (UTC)

Bona idea, ja les he fet. Estan com has proposat a Template:books i Template:quote. Podriem posar els noms dels templates en català, com template:llibres o algo així, però he vist que encara s'està debatint sobre el nom d'aquests projectes... --Glm 20:21 26 set, 2005 (UTC)
Ha cadat molt bé merci per fer-los ;) ja veig que els has afegit ja a ciència ;) --Misto

Ui, ara acabo de veure que ja existia el template:viquillibres. Jo l'he copiat del template:commons així que s'assemblen entre ells... --Glm 20:39 26 set, 2005 (UTC)

UPS! peró m'agrada més el que has fet tu s'emblant al de la commons :) --Misto

Bé, si a ningú li sembla malament copio el template:books a template:viquillibres. De tota manera sempre es podrà tornar a la versió anterior si és necessari... --Glm 22:42 26 set, 2005 (UTC)

Hola :-) Com que hi havien vàries plantilles del mateix, he fet que només una de cada tingui la informació i les altres criden a la plantila principal. Espero haver-ho fet bé... --Joanjoc (discussió) 15:46 27 set, 2005 (UTC)

Un nou canvi d'imatge de la portada -> CANVI D'IMATGE DE LA TAVERNA

Ja que estem canviant la imatge de la Portada, per què no canviem la imatge a la taverna? Està un poc obsoleta, pròpia de Viquis que acaben de començar i li cal una renovació. I com que he "agarrat el motoret", he fet una propsta de canvi de la plantilla de la Taverna. Ací està. A veure que us sembla. --Pepetps (Podem discutir-ho) 10:49 4 oct, 2005 (UTC)

És veritat que necessita un canvi d'imatge (m'agrada la teva proposta) avera si surten més propostes ;)--Misto (discussió...) 10:55 4 oct, 2005 (UTC)
També estic d'acord amb què cal canviar-la (aprofitant que canviem la portada, oi?). M'ha agradat molt la teva proposta. M'admira que sigueu tan traçuts! Només hi veig un petit (molt petit) inconvenient: que per accedir a les discussions de la taverna, en comptes d'anar-hi directament com fins ara, en la teva proposta cal fer dos passos: primer anar a la taverna i deprés clicar en Discussions: La taverna. Sé que és una fotesa i que segurament aquí rau l'encant de la teva proposta. Però penso en gent novella o usuaris esporàdics. No sé si atinaran a trobar-ho gaire ràpid. I si aquest enllaç destaqués per damunt dels altres o estés en un lloc més visible?--Xadaga 11:59 4 oct, 2005 (UTC)
Estic totalment d'acord, especialment si aconseguissiu fer un índex més visual, o posar els diversos temes englobats per setmanes, cosa que donaria més agilitat al seguiment.--kel 07:14 6 oct, 2005 (UTC)

Les discussions de la Taverna organitzar com al Bistro de la Viquipèdia francesa (mireu-ho) pero en comptes de per dies, fer-ho per mesos o setmanes. Cada mes o setmana es crearia un títol principal i després n'haurien de secundaris (títols de la conversa). Podeu modificar la meua proposta fins que estigue a gust de tothom. Adéu. --Pepetps (Podem discutir-ho) 13:50 6 oct, 2005 (UTC)