Usuari:Pepetps/Template:Taverna

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Nuvola apps kteatime.png Taverna de la Viquipèdia Nuvola apps kteatime.png

Benvinguda
Ajuda
Manteniment
COMUNITAT
Polítiques
Discussions
Coordinació
Notícies
Viquipedistes
Modifica
La Taverna d'en Viquipèdia
Benvinguts a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual dels Viquipedistes, així com un espai per a distreure'ns i crear-hi un ambient de bon rotllo. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre un article o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discusió.

En principi, a cada lloc de la Taverna conversem més sovint sobre uns afers que d'altres, per tant, com més adient és l'espai triat per al vostre missatge, més satisfactòria serà la resposta que rebreu. Com a la resta de la Viquipèdia, us agrairem si eviteu fer missatges insultants o com a atac personal envers ningú. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades (pitjant en "editar" al costat dret del títol de cadascuna de les converses), o bé crear-ne de noves a la part inferior de la secció.

Per a converses inactives o antigues de la Taverna, aneu a l'Arxiu de la Taverna. Si algú troba a faltar una convesa, la pot tornar a portar ací. Sobre qüestions específiques del funcionament de la Taverna aneu a la seua respectiva pàgina de discusió. Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el codi --~~~~ (penúltim botó de la barra d'edició de la pàgina "edita").

Per a més consells sobre participar-hi, llegiu Viquipèdia:Com participar a la Taverna.

Si us plau, aneu a...
Nuvola apps knotes.png
Tauler: nou tema

Anuncis de noves plantilles, Viquiprojectes, propostes, i qualsevol tema relacionat amb la Viquipèdia.

Nuvola apps ksirc.png
Tertúlia: nou tema

Converses de propostes de polítiques, normes que ja existeixen, o d'aplicació de criteris.

Icon tools.svg
Cafetera: nou tema

Converses sobre qüestions tècniques del programari de MediaWiki o codis wiki.

Nuvola apps colors.png
Pluja d'idees: nou tema

Noves idees i propostes que encara no s'han dut a terme, o que no s'han establert cap política o normes.

Nuvola apps filetypes.svg
Barra: nou tema

Teniu cap dubte o necessiteu res? Pregunta a la barra.

Nuvola apps kuickshow.png
Terrassa: nou tema

Si no sabeu a quina anar, o no teniu lloc a cap taula, aneu a la terrassa.

Nuvola apps kghostview.png Aquesta Taverna disposa d'un full de suggerències i reclamacions a disposició del viquipedista sobre els seu contingut i la seua gestió. La forma d'exposició de possibles reclamacions hauran d'efectuar-se davant la Comunitat de viquipedistes de manera com més correcta possible.
Nuvola filesystems www.png
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada. FR: Si ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et souhaitez être communiquée avec nous, s'il vous plaît, visitez l'Ambassade. EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Embassy. DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht versteht oder nicht schreiben kann und Sie uns mitreden möchten, bitte, besuchen Sie mal die Botschaft.
Actualitza els continguts de la Taverna

Les discussions no es poden incrustar per ara. Les discussions no es poden incrustar per ara. Les discussions no es poden incrustar per ara. Les discussions no es poden incrustar per ara. Les discussions no es poden incrustar per ara. Les discussions no es poden incrustar per ara.