Viquipèdia:Presa de decisions/2011/Sobre com anomenar els monarques espanyols

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquesta presa de decisions és per determinar com s'han d'anomenar els reis de la llista de reis d'Espanya. L'acotament a aquests monarques en particular és degut a que les constants guerres d'edicions i reanomenaments que han finalitzat amb diferents usuaris bloquejats.

Possibilitats:

  1. Anomenar tots els reis pel seu nom seguit de la forma "de Castella" des de Felip II fins a Carles IV, amb la primera constitució i a partir d'aquí "d'Espanya".
  2. Anomenar tots els reis pel seu nom seguit de la forma "de Castella" des de Felip II fins a Felip V, amb els Decrets de Nova Planta i a partir d'aquí "d'Espanya".
  3. Anomenar tots els reis pel seu nom seguit de la forma "d'Espanya" des de Felip II fins l'actualitat.
  4. Adaptar el sistema anglès: de Felip II, monarca d'Espanya a Ferran VII, monarca d'Espanya (per la Monarquia d'Espanya), i després Isabel II, reina d'Espanya fins l'actualitat (pel regne d'Espanya).
  5. Anomenar els reis segons el seu cognom familiar: Habsburg o Borbó.
  6. Altres.

S'agraeixen els vostres comentaris.

Precedents[modifica]

Progrés[modifica]

  • Iniciat el 13-6-2011, amb fase prèvia d'aclariments i definició d'opcions.

*Votacions: 15 dies des del 18-6-2011 a les 00:00h (CEST) fins el 2-7-2011 a les 24:00h (CEST)

  • Votants: antiguitat mínima de 30 dies abans del 18-6-2011 i un mínim de 100 col·laboracions en l'espai principal durant els darrers 3 mesos. Es pot comprovar amb aquest enllaç afegint darrere target= el vostre nom d'usuari. L'última edició del final de la pàgina ha de ser posterior al 18-6-2011.
La tanc per falta d'activitat. Pau Cabot · Discussió 13:02, 18 abr 2014 (CEST)[respon]