Viquipèdia:Versió 2001

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Primer logotip de la Viquipèdia

Reconstrucció del contingut i aspecte que tenia la Viquipèdia l'any 2001 a partir dels arxius d'Internet Archive. Vegeu la història a Viquipèdia en català per a més informació.

Comenceu a navegar per la Portada: HomePage.

Notes tècniques[modifica]

Un enllaç trencat, habitualment anomenat enllaç vermell, es mostrava així: enllaç vermell? (aquest format d'enllaços encara es pot seleccionar a les preferències). Els enllaços vermells mostrats aquí són perquè la pàgina existia el 2001 però no s'ha recuperat. Tots els enllaços són interns en subpàgines d'aquesta.

En el 2001, el programari utilitzat era UseModWiki. En el 2002 es va migrar a MediaWiki. Els registres anteriors es van recuperar només parcialment per postprocés i per això generalment no es troben a l'historial de les pàgines. Però sí que es conserva la primera edició del 17 de març de 2001 a les 02:41 (CET) a l'article Àbac, amb old=1.

L'aparença de la interfície amb UseModWiki ocupava tota l'amplada de pàgina, sense una barra de navegació lateral. S'inclouen en les pàgines els enllaços a principi i final de pàgines inclosos per la interfície. La caixa de cerca, disponible al peu de les pàgines originals, fa una cerca en les subpàgines d'aquesta.

No existien els espais de noms i, per tant, tampoc les categories. Les categories posades aquí són d'organització interna, no les originals.

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]

  • Wikipedia 10K Redux, reconstrucció de les 10.000 primeres edicions a la Viquipèdia en anglès (aproximadament gener i febrer del 2001) a partir d'un backup descobert recentment (en fase de procés)
  • Nostalgia Wikipedia, l'arxiu de la Viquipèdia en anglès tal com era el 20 de desembre del 2001.