Viquipèdia:Viquimarató sobre dones a Palafrugell

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El dia 15 de març de 2014 l'Arxiu Municipal de Palafrugell, Amical Wikimedia, l'Espai Dona i l'Associació Suport a la Dona organitzaran una Viquimarató per incorporar continguts a la Viquipèdia sobre dones de Palafrugell, ampliar la informació sobre Palafrugell a la Viquipèdia i visualitzar les aportacions de les dones a la col·lectivitat.

A l'Arxiu Municipal de Palafrugell (AMP) es comptarà amb el llistat de dones que tenen dedicat un carrer i amb el llistat de dones que mereixen un carrer, escollides per la ciutadania l'any 2010. Durant l'activitat es comptarà amb assessorament sobre l'edició a la Viquipèdia i també amb els dossiers informatius i la biblioteca auxiliar de l'AMP. Activitat gratuïta, places limitades

Què és una Viquimarató?[modifica]

Foto de la viquimarató sobre dones amb carrer a Palafrugell, el 2013

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc —sovint una biblioteca, un arxiu o un centre de documentació— per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. Ja s'han fet viquimaratons per ampliar l'article sobre Xavier Miserachs, Joan Miró, Ángeles Santos Torroella o Modest Cuixart, entre altres. És una bona manera de fer créixer un article d'una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte. Els experts proporcionen bibliografia de qualitat, i els viquipedistes només necessiten connexió a Internet, bibliografia, una taula, una cadira.

Data[modifica]

La Viquimarató dones amb carrer tindrà lloc el dia 15 de març de 2014 a l'Arxiu Municipal de Palafrugell, entre les 10:00 i les 12:30. És gratuït, però amb places limitades.

Assistents[modifica]

Si us voleu inscriure a l'activitat us heu de posar en contacte amb l'Arxiu Municipal, telèfon 972 30 78 54 i correu electrònic arxiu@palafrugell.cat.

A distància i en diferit:

  • Dvdgmz (he postat totes les infotaules que he pogut)

Repartiment de tasques[modifica]

Arxiu Municipal de Palafrugell
Agafa l'article que més et faci el pes!

Ressò mediàtic[modifica]

  • "Dia Internacional de la Dona", Revista de Palafrugell, 246, abril 2014, p. 17

Ajuda a l'edició[modifica]

Enllaços externs[modifica]