Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Alfred Hitchcock

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Disculpa que no ho hagi dit a l'avaluació. A l'apartat "Obra", poses l'"Article principal: Estil d'Alfred Hitchcock", i res més. Crec que s'hauria de posar un resum de l'article que està a part, almenys és com s'ha fet sempre, i no pas deixar la secció buida.Fet Fet!

D'altra banda, l'article és genial, li faré una mica de repassada però el nivell de llengua em sembla bastant bo. M'agraden molt els articles detallats d'entremig! :-) Felicitats--Arnaugir 20:16, 8 des 2011 (CET)

Article detallat

Això dels articles detallats, no és gaire usual, i és realment necessari ficar-ho cada tant freqüentment quan ja hi ha enllaços cap a aquests articles abans de ficar-ho? JaumeBG 04:30, 9 des 2011 (CET)

Certament no és gaire usual, ho tenia una de les versions origen, i amb l'ajuda de l'Arnaugir hahaha, que va modificar la plantilla, ho he afegit. El que és cert és que caldria treure uns quants enllaços interns. M'espero a veure més comentaris...sinó, això és una wiki, tu mateix.--Pallares (disc.) 14:36, 9 des 2011 (CET)
Tot i aquest comentari, no treu que és de qualitat. Però sí, estaria bé treure un parell o tres d'enllaços interns. I sobre això de que ho puc fer jo... Ho sento però no, tinc centenars d'articles en els que fers petits retocs ara mateix. Bona feina mb l'article, sens dubte es mereix ser destacat! JaumeBG 16:57, 9 des 2011 (CET)
Enten-me. En aquest cas potser no, però de vegades és més fàcil corregir quan ho veus que dir que ho facin. M'hi poso. Gràcies pels comentaris.--Pallares (disc.) 17:09, 9 des 2011 (CET)