Viquipèdia Discussió:Anotació d'imatges/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Traducció de l'anglès

He comensat a traduir aixo de la wikipedia anglesa. Doneu-hi un cop d'ull a veure si us sembla que es podria aplicar aqui. Em fa l'efecte que la gent tendeix a copiar imatges de la web sense preocupar-se gaire dels drets d'autor. D'altra banda, hi ha moltes imatges (p.ex. els escuts) que crec que algu s'ha preocupat de verificar que les podem fer servir legalment, i estaria be anar=ho clarificant.

Xevi 20:12 9 jul, 2004 (UTC)

Per mi el problema és la meva incapacitat absoluta per entendre les lleis. Jo vaig preguntar en un e-mail si podia fer servir els escuts a la Viquipèdia i el que em van respondre -a part de què no els podia fer servir per representar a un particular o empresa sense permís de l'ajuntament- va ser "sí, ja estan per això". Quina llicència és aquesta? Llull 20:33 9 jul, 2004 (UTC)
Jo tampoc no hi entenc gens d'aixo. Al final el que he fet, es passar d'adaptar el sistema de la wikipedia anglesa i deixar-hi en canvi unes recomanacions mes aviat generals per animar la gent a documentar una mica les imatges. Mira que et sembla. 82.41.76.121 20:44 21 jul, 2004 (UTC)
Ës clar que es pot usar l'escut d'un ajuntament amb finalitats comercials, o particulars, a no ser que es tingui un permís per això. Ës com, per posar un exemple, jo volgués embotellar vi, i volgués posar a la botella una etiqueta amb l'escut del Duc de ... Plàcid Pérez Bru 20:51 21 jul, 2004 (UTC)

Fair use significa...

Caldria definir el terme fair use a l'article, els ambits d'aplicació, a quin tipus de drets pot vulnerar i consensuar quins són els seus límits d'utilització. --Bestiasonica (discussió) 18:17, 7 jul 2008 (CEST)

Això està definit a Viquipèdia:Continguts no lliures. Reorganitzo aquesta pàgina per explicar què s'ha d'anotar en la descripció de la imatge d'acord amb les nostres polítiques. --V.Riullop (parlem-ne) 10:52, 30 ago 2008 (CEST)