Viquipèdia Discussió:Imatge del dia de Commons/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Opinions

Les imatges del dia no es tornen a repetir mai? On proposes anar traduint les imatges perquè després pugui quedar reflectit? Des de Commons com algun dia he fet? I ara, marques pautes a seguir?--KRLS , (disc.) 12:55, 23 gen 2010 (CET)

1) Les imatges se seleccionen per a un dia concret, la d'avui només és pel dia 23/01/2010. Per les noves propostes es comprova que no hagin estat ja selecciones algun altre dia. És a dir, no es repeteixen, n'hi ha de sobres.
2) La plantilla:Imatge del dia està preparada per agafar la traducció de Commons. Mirant directament a commons:User:Vriullop/POTD text es pot veure com anem de traduccions pels propers 30 dies. Les traduccions es poden anar fent des de commons:Commons:Imatge del dia, anant directament a un dia concret i els següents. Cal vigilar amb els enllaços: que funcionin tant a Commons com a la Viquipèdia!
3) Per actualitzar-ho cal fer-ho a {{Imatge del mes}} copiant el text de les dues pàgines de commons indicades, com a mínim un cop al mes. Es podria pensar de millorar-ho i potser que ho fes un bot, però de moment és suficient.
4) Es pot millorar la plantilla amb paràmetres afegits i cal explicar a la pàgina com utilitzar-ho. Ja seria per nota si aconseguim distribuir-ho com expliquen a commons:Commons:Press releases/Picture of the Day RSS#How to access the Picture of the Day: per correu, widget, canal RSS. La idea és aprofitar la feina feta a commons, simplement posar-hi un text en català i distribuir-ho com a promoció de la Viquipèdia. Una opció a considerar és si fem una barreja de la imatge de Commons amb la imatge del mes o amb imatges d'àmbit més proper. --V.Riullop (parlem-ne) 13:53, 23 gen 2010 (CET)

Només un dubte: la idea seria posar aquesta imatge a on? Perquè a la portada està la que guanya el mes de les "nostres", no? --barcelona (disc.) 14:03, 23 gen 2010 (CET)

Per exemple a Usuari:Vriullop, motiu suficient, no? hahaha No pensava en la portada, que ja està ocupada, però poden sortir altres llocs. Des del punt de vista promocional pot servir per col·lacar en webs o blocs. --V.Riullop (parlem-ne) 14:08, 23 gen 2010 (CET)