Viquipèdia Discussió:La Viquipèdia pren el teu municipi/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Traducció inicial

--Mafoso (Mani'm?) 09:57, 31 maig 2011 (CEST)

El nom de la cosa

L'anglès takes té aquí un doble sentit, com a prendre i com a fer un foto. El problema és que en català les fotos no es prenen sinó que es fan i "prendre el teu municipi" es queda només com una acció bèl·lica. En algun moment es va proposar prem ja que recorda el pren original i l'acció de prémer el disparador. A falta d'alternatives amb sentit, no seria millor mantenir l'original Wiki Takes? --V.Riullop (parlem-ne) 20:41, 22 ago 2012 (CEST)

+1. A l'hora de crear la pàgina pel Viquipèdia:Viquipèdia prem Palafrugell m'ha portat alguns maldecaps. --Davidpar (disc.) 20:47, 22 ago 2012 (CEST)

Afegeixo que la diferència entre Wiki Takes i Wikipedia Takes és una qüestió de màrqueting, incloent les variants "Viquipèdia pren" o el que sigui. Internament no hi ha problema, però per organitzar un esdeveniment al carrer amb publicitat i patrocinadors, no es pot utilitzar el nom de la Viquipèdia en va sense el permís de la Fundació. Ni es pot fer un logo ni un patrocinador pot dir que patrocina la Viquipèdia, només el Wiki Takes o el nom alternatiu que sigui. Altres exemples són Wiki Loves Monuments, Wiki Loves Art, GLAM-Wiki... Una raó més per mantenir "Wiki Takes..." en lloc de "La Viquipèdia pren/prem/agafa/fot..." --V.Riullop (parlem-ne) 21:20, 22 ago 2012 (CEST)