Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Llista dels 1000 éssers vius fonamentals/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com em temia, m'ha quedat petita, però podria ser una bona llista inicial per determinar quins són els principals éssers vius que haurien de tenir un article de qualitat.el comentari anterior sense signar és fet per Ningú (disc.contr.) 16:48, 15 nov 2008 (CET)

Hi ha enllaços que estan en vermell però que s'haurien de redirigir a un article ja existent. Mira't sobretot els tipus de virus. Hi ha coses que no em semblen lògiques; en lloc de dispersar els esforços en un article per cada Australopithecus, jo llistaria només l'article del gènere i deixaria més espai per altres éssers vius que ho necessiten més. – Leptictidium (discussió) 18:22, 15 nov 2008 (CET)

Cal un bot

Seria bo que un bot s dediqués a afegir la plantilla {{1000 éssers}} a tots els articles de la llista.--Aljullu {disc. - correu} 18:03, 31 des 2008 (CET)

Tres coses.

  • Caldria canviar el logo per a evitar confondre'l amb el dels 1.000 articles fonamentals. Per ex., Fitxer:Butterfly.svg
  • També deixaria un marge de temps a consensuar la llista abans de començar a omplir amb mes logos tots els articles. Es pot fer servir un sistema similar als que s'està fent servir per als 1.000.
  • Podria ser útil fer llistes prioritàries més petites. El sistema de negreta dels 1.000 (que ara, de moment, volíem treure) pot ser una fórmula. Una altra és fer llistes parcials (vertebrats, artròpodes, o el que sigui).--Peer (discussió) 08:26, 1 gen 2009 (CET)

Articles que ja tenim

Hi ha molts articles a la llista que apareixen en vermell però que ja tenim, però amb un altre nom. En alguns casos, fins i tot, els noms de la llista són incorrectes. – Leptictidium (discussió) 19:34, 2 gen 2009 (CET)