Viquipèdia Discussió:PMF/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Segons la versió anglesa, hi ha les dues opcions, text en vermell i l'interrogant que es pot canviar a "Preferences" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:How_to_start_a_page diu if you are logged in you can change this to a small question mark using the preferences). No obstant, reconec que no he vist aquesta opció a les preferències. Alexblainelayder 10:32 21 mar, 2004 (UTC)

Hola Alexblainelayder! L'opció hi és però està força "obscura". És la tercera (crec) capseta sota dels camps per a canviar les contrasenyes, on posa Destaca enllaços a temes buits. Per defecte està marcada (els vincles que no menen enlloc surten subratllats en vermell). Si la desmarques surt el típic interrogat a la dreta de la paraula en qüestió. Espero haver-te ajudat. --ArinArin 12:04 22 mar, 2004 (UTC)

Estic esborrant material que crec obsolet, o que dona enllassos que encara no hi son. Xevi 18:19 4 jul, 2004 (UTC)


Els enllaços en vermell apareixen automàticament en paraules "CamelCase" (cal cercar un nom català més o menys correcte per a això).

P. Hi ha alguna llista de correu disponible per a discussions exterior al Wiki? R. Sí. Consulteu Viquipèdia-L.

P. Per què viquipèdia.org es redirigeix a viquipèdia.com i no a l'inrevés? R. Crec que és precisament per la raó de la qual teniu por: la gent que està organitzant això ho veu, en part, des del seu punt de vista, com un negoci. Ells esperen almenys recuperar les seves despeses (actualment certs membres de Viquipèdia estan sent pagats per ajudar posant-hi publicitat) algun dia en un futur possiblement llunyà. De manera que potser no seria honrat usar .org. Per descomptat, si això no us agrada, serà possible exportar tots els continguts de Viquipèdia per a ser usats on sigui, ja que els continguts de Viquipèdia estan coberts per la GNU Free Documentation License.

P. Tinc un milió d'objeccions al concepte global de Viquipèdia. Com podeu esperar de mi (o de qualsevol altre) que me'l prengui seriosament? A. Sisplau consulteu Viquipèdia/Les nostres respostes a les nostres Critiques.

P. Com puc ajudar a publicitar la Viquipèdia? R. Bona pregunta. Mireu Viquipèdia:publicitar la Viquipèdia.

Si la il·lustració és en un servidor que es troba sota el vostre control, podeu referir-la directament incloent-ne la URL, com aqui: http://algun.servidor.com/carpeta/imatge.png. En un futur serà possible de pujar directament imatges a la Viquipèdia. Si publiqueu una imatge, useu un format sense problemes de llicències. Aconsellem PNG i JPEG per a imatges estàtiques, i MNG per a imatges animades.

Ordre del contingut

Crec que és més important l'apartat "Què és la viquipèdia?" que "Contribuint..." per això n'he canviat l'ordre.

--David 18:51 8 set, 2005 (UTC)

Aztucac

Suggereixo revisió de la pàgina d'Aztucacs (que per cert, d'on ve aquest nom? sembla com si diguéssim "azteca") -- estemon (parlem-ne) - 2 gen 2006 4:16 (UTM)

Error en vincle

Consultant la plana Viquipèdia:PMF i al polsar sobre el vincle marcat com a [1], m'ha donat una plana d'error en destí. Podrieu donar-li un cop d'ull? Salutacions. --Josepalvarezperez 16:41, 4 nov 2006 (CET)

PMF?

M'ha costat però al final ho he entès. PMF vol dir "Preguntes Més Freqüents" (de l'anglès FAQ, "frequent asked questions", les quals són unes sigles bastant més conegudes). Bé, penso que en algun lloc en la introducció d'aquesta pàgina s'hauria de deixar clar què vol dir. Per mooolta gent pot resultar dubtós. Espero que hi hagi algú que també ho hagi pensat i ho canviem. Gràcies. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 00:59, 13 oct 2011 (CEST)

correccions

estic fent-hi actualitzacions en veure el missatge del Pere. Caldria esborrar la secció sobre subpàgines, què en penseu?--barcelona (disc.) 12:23, 2 des 2011 (CET)