Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Cranc dels cocoters

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He fet algun retoc. Per exemple, crec que faltava l'enllaç a estetascs que és un terme molt específic. A la wiqui anglesa està en revisió de la distinció perquè és un article antic. Caldria tenir present quins comentaris es fan en aquesta revisió.--Peer (discussió) 19:59, 6 set 2008 (CEST)

No sé fins a quin punt els comentaris d'aquella revisió concerneixen l'article en català, ja que els arguments que s'hi exposen no són aplicables a la versió catalana:
  • lacking citations: l'article en català té un bon 50% més de referències que l'original anglès.
  • mixed citation styles: les referències en anglès no estan formatejades, tenen una URL i prou.
  • numerous citation needed tags: la versió en català no en té cap.
  • WP:LEAD underdeveloped: a la Viquipèdia en català (per sort!) no tenim una norma que diu que la introducció de l'article n'hauria de ser un resum.
  • MoS cleanup: no crec que la versió catalana vagi en contre del nostre llibre d'estil. – Leptictidium (discussió) 13:59, 7 set 2008 (CEST)
Perfecte.--Peer (discussió) 15:52, 7 set 2008 (CEST)
Lepti, tot i jo votant en contra en un punt surt endavant. M-agradaria que solucionessis les citacions necessàries, i arribà a les 25, i omplir aquelles frases que jo crec que aniria bé una referència.--KRLS , 21:18, 19 set 2008 (CEST)
D'acord, encara que la votació ja està tancada, em miraré les referències aquestes que falten, però ho faré demà que ara no tinc temps. – Leptictidium (discussió) 21:47, 19 set 2008 (CEST)