Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Eleccions presidencials dels Estats Units de 2016

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

KajenCAT (discussiócontribucions)

Si bé generalment l'article està molt bé i es nota que hi has fet una molt bona feina, des de la meva perspectiva, crec que abans s'hauria de solucionar una sèrie de coses. Primer, el més important de tot seria la necessitat d'una reestructuració parcial en els primers apartats ja que els antecedents realment s'explica en el segon paràgraf de dues línies (i, per tant, s'hauria d'ampliar-lo). En canvi, el primer paràgraf hauria d'anar en un apartat que es refereixi al funcionament del sistema electoral nord-americà i tot allò relacionat ja que no té res a veure amb els antecedents com a tal.

Un altre aspecte a comentar seria la manca d'enllaços dels partits no bi-partidistes als seus respectius articles que existen en la Viquipèdia catalana. A més a més, excepte el Partit Llibertari, seria enriquidor si es pogués dedicar-li almenys dues línies a la resta de partits.

Per acabar, m'agradaria comentar-te dos petits detalls que crec que s'haurien de corregir-los. El primer seria mencionar les dades que es presenten en la Demografia són en % ja que només es menciona el total. El segon seria la manca de referències del paràgraf de la reacció de Puigdemont ja que només se'n referencia la de Mas.

Salut!

Arnaurs (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels comentaris @KajenCAT.

  • Reestructuració dels primers apartats. He canviat el títol del primer apartat a "Funcionament del sistema electoral". Pel que fa al segon paràgraf crec que es podria incloure dins d'aquest apartat perquè el fet que no es pugui presentar és una particularitat del sistema electoral. En la versió anglesa també s'explicava que altres presidents de dos mandats tampoc s'hi podien presentar però es va eliminar després del comentari d'un viquipedista durant el procés d'avaluació.
  • Manca d'enllaços dels partits minoritaris. Afegeixo els enllaços a l'article de cada partit al títol de les taules de les candidatures. Crearé els articles (breus) sobre candidats a la presidència i vicepresidència d'aquests partits.
  • Afegir informació sobre els partits minoritaris. No em queda clar si et refereixes a afegir dues línies sobre les primàries o sobre la campanya o resultats. Si és sobre les primàries puc afegir-hi una mica més d'informació encara que cap va ser especialment competitiva. A l'apartat de campanya hi ha alguna referència a Johnson i Stein encara que no a McMullin o Castle.
  • Dades demografia: Canvi del títol de "Vots" a "Percentatge de vots"
  • Puigdemont referència: Afegida
KajenCAT (discussiócontribucions)
  • Afegeixo els enllaços a l'article de cada partit al títol de les taules de les candidatures. Crearé els articles (breus) sobre candidats a la presidència i vicepresidència d'aquests partits.
    • Em referia a les primàries

Si bé sóc partidari d'ampliar el context i el funcionament del sistema electoral, també crec que aquest article és mereixedor de la distinció que he proposat ara.

Arnaurs (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels comentaris i pel vot @KajenCAT

Resposta a «Comentaris»
Cap més tema anterior