Usuari Discussió:Arnaurs

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Arnaurs/Arxiu 1 en data 11-08-2019.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Has guanyat el primer premi al Viquiconcurs 30.000 dones. Necessite que m'envies un correu electrònic (si visites el meu perfil, al menu de l'esquerra, en eines, hi ha l'opció) amb les teues dades postals.

Resposta a «Enhorabona!»
Paucabot (discussiócontribucions)
Arnaurs (discussiócontribucions)

Gràcies pel recordatori. En aquests casos pensava que podria omplir les categories ja que no són gaire específiques.

Resposta a «Cinc articles»
Ignasi (discussiócontribucions)

Hola

Sobre el missatge que em va enviar el company @Leptictidium, doncs vaig fent...

Si t'has fixat, de tot el que em va dir hi ha coses que he anat taxant, és a dir, resolvent... però, com t'he dit abans, vaig fent; no és pas el que em treu la son (de fet, me la pel·la bastant tenir articles amb la medalleta de qualitat o no)

Si considereu oportú retirar-ho de l'avaluació, feu, vosaltres mateixos; jo seguiré escrivint els meus articles quan em vingui de gust i tant amics.

Salut

Arnaurs (discussiócontribucions)

@Ignasi, he enviat un missatge a tots aquells articles que duien més temps per mirar de reactivar les avaluacions, no és pas una crítica ni a tu ni a la qualitat de l'article en absolut.

Em sembla que ningú ha demanat que s'arxivi l'article i de fet la majoria dels comentaris han sigut positius. Si has de seguir modificant-lo abans de dur-lo a votació, cap problema. Només volia dir que si creus que ja està llest el pots portar a votació.

Em sap greu el malentès

Ignasi (discussiócontribucions)

No t'amoïnis. No m'ho he pres pas malament; però la veritat és que és un article que ja m'ha avorrit i no crec que sigui mereixedor de portar-lo a votació.

Salut.

Resposta a «Avaluació Història del papat»

Canviar "La ragazza nella nebbia" per "La noia en la boira"

1
Gladiadorbcn (discussiócontribucions)

Podries canviar el títol de "La ragazza nella nebbia" per "La noia en la boira" afegeint ambues coses: el canvi de títol i pel·lícula doblada al català, si pots

Resposta a «Canviar "La ragazza nella nebbia" per "La noia en la boira"»

Canviar "El árbol de la sangre" per "L'arbre de la sang".

2
Gladiadorbcn (discussiócontribucions)

Podries canviar el títol de "El árbol de la sangre" per "L'arbre de la sang" ja que al ser coproducció de TV3 s'ha doblada al català. Afegeix ambues coses: el canvi de títol i pel·lícula doblada al català

Arnaurs (discussiócontribucions)

@Gladiadorbcn

Un altre usuari ja ha fet el canvi, tant al títol de l'article com al cos de l'article.

Es pot reanomenar un article anat a "Més" (entre l'estrella de favorits i la barra del cercador) i fent click a "Reanomena". Aleshores només cal que escriguis el nou títol. Pel que fa a afegir que la pel·lícula ha estat doblada al català, es pot afegir a la introducció de l'article amb la referència corresponent. També es pot afegir l'article a la categoria "Pel·lícules del AAAA doblades al català".

Resposta a «Canviar "El árbol de la sangre" per "L'arbre de la sang".»
Barcelona (discussiócontribucions)

He vist els teus projectes proposats, bona llista! Si es poden fer peticions del públic, voto per prioritzar la bio de Netanyahu i tot el que envolta als bielorussos. :)

Arnaurs (discussiócontribucions)
Barcelona (discussiócontribucions)

No són gens els meus temes, ni notícies ni bios, ho trobo essencial però no és el que edito

Resposta a «Feina»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. T'interessaria això?

Arnaurs (discussiócontribucions)

Sí, moltes gràcies per fer-m'ho arribar.

Resposta a «Kamala Harris»
Paucabot (discussiócontribucions)
Arnaurs (discussiócontribucions)

Gràcies

Resposta a «Autopatrullat»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Arnaurs. Algunes plantilles de manteniment com Plantilla:millorar demanen un motiu per inserir-la, aquest motiu ha d'estar explicitat a la pàgina de discussió per què els editors sàpiguen què se'ls demana. En altres com a Plantilla:millorar format el motiu s'explica a la mateixa plantilla. Gràcies per la teva feina

Resposta a «Plantilles de manteniment»
ESM (discussiócontribucions)

Enhorabona, Arnaurs! Has resultat guanyador del sorteig realitzat entre els participants al concurs sobre el centenari d'Isaac Asimov! Per tal de fer-te arribar el premi (un llibre de ciència ficció en català) necessitem que ens facis arribar les teves dades i la teva adreça postal a coordinacio@wikimedia.cat. Confio que ens continuem veient per aquí. Gràcies per les teves edicions, fins aviat!

Resposta a «Enhorabona! 🏅»