Usuari Discussió:Arnaurs

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Arnaurs/Arxiu 1 en data 11-08-2019.

Barcelona (discussiócontribucions)

Enhorabona pels comentaris als adq

Arnaurs (discussiócontribucions)
Manlleus (discussiócontribucions)

M'afegeixo a les felicitacions, falten mans en les avaluacions i votacions. Enhorabona!

Resposta a «Articles de qualitat»

Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo

1
Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Veig que en el seu temps vas votar/comentar a Iaia de Cízic per esdevenir AdQ, resulta que fa un any no teniem clar què fer amb aquests petits articles però hi ha una cosa clara, fallen en "completesa", el qual és una exigència i també en extensió, una recomanació. Com que en el cas de Iaia de Cízic i la distingida Timareta no compleixen els requisits mínims i veient el clar problema en articles futurs (en el cas de Iaia de Cízic està encallat fa un any), recomano no acceptar aquests articles per sistema en el procés de distinció i retirada dels actuals en procés i els distingits. Si volem desencallar el tema, recomano aquesta solució i canviar el vot a "objecció" en el de Iaia de Cízic i igual en les propostes de retirada i futurs articles similars d'ara en endavant. Atentament, Manlleus (disc.) 11:04, 22 set 2019 (CEST)

Resposta a «Iaia de Cízic i altres microarticles aspirants a AdQ/Abo»
Paucabot (discussiócontribucions)

Manquen referències a Reserva de la Marina dels Estats Units

Hola V622if2che9z0dk0,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Reserva de la Marina dels Estats Units.

Resposta a «Recordatori fonts»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Recorda: Si tradueixes un article d'una altra Viquipèdia, encara que només sigui un fragment, cal reconèixer-ne els autors originals posant la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article. Pots seguir l'enllaç per veure les instruccions de la plantilla.

Arnaurs (discussiócontribucions)

D’acord, gràcies

Resposta a «Drets d'autor, còpies i traduccions»
Townie (discussiócontribucions)

Gràcies per la feinada que estàs fent millorant articles de política americana i avaluant articles! Miraré de fer una revisió a l'article del Buttigieg tan aviat com pugui.

Arnaurs (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Tinc previst anar ampliar els articles existents dels candidats més importants. He vist que vas ampliar considerablement l'article de Bernie Sanders, no sé si tens previst ampliar-lo més i intentar que obtingui la distinció d'article de qualitat.

Townie (discussiócontribucions)

Intentaré fer-ho!

Resposta a «Política americana i avaluacions»
Cap més tema anterior