Usuari Discussió:Arnaurs

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Arnaurs/Arxiu 1 en data 11-08-2019.

Josu PV (discussiócontribucions)

Bon dia! Veig que l'article House of the Dragon que vas crear encara te la plantilla Editant, però fa uns dies que no l'edites. Jo l'article el veig complet, tan sols manquen referències, ja que la sèrie s'acava d'estrenar rebrà moltes visites i és susceptible a edicions de diferents viquipedistes, així que si no tens pensat fer grans canvis en l'article estaria bé que retirares la plantilla. Moltes gràcies!

Resposta a «House of the Dragon»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas sobre les pel.licultes (precisament estic mirant the Sandman darrerament)! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/~~~~

Resposta a «Bon dia Arnau!»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Veig que fa una estona que no edites, espere que estigues bé de salut i tant de bo pugues tornar a contribuir amb tots nosaltres! :) Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon diumenge!»
TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Has guanyat el primer premi al Viquiconcurs 30.000 dones. Necessite que m'envies un correu electrònic (si visites el meu perfil, al menu de l'esquerra, en eines, hi ha l'opció) amb les teues dades postals.

Resposta a «Enhorabona!»
Paucabot (discussiócontribucions)
Arnaurs (discussiócontribucions)

Gràcies pel recordatori. En aquests casos pensava que podria omplir les categories ja que no són gaire específiques.

Resposta a «Cinc articles»
Ignasi (discussiócontribucions)

Hola

Sobre el missatge que em va enviar el company @Leptictidium, doncs vaig fent...

Si t'has fixat, de tot el que em va dir hi ha coses que he anat taxant, és a dir, resolvent... però, com t'he dit abans, vaig fent; no és pas el que em treu la son (de fet, me la pel·la bastant tenir articles amb la medalleta de qualitat o no)

Si considereu oportú retirar-ho de l'avaluació, feu, vosaltres mateixos; jo seguiré escrivint els meus articles quan em vingui de gust i tant amics.

Salut

Arnaurs (discussiócontribucions)

@Ignasi, he enviat un missatge a tots aquells articles que duien més temps per mirar de reactivar les avaluacions, no és pas una crítica ni a tu ni a la qualitat de l'article en absolut.

Em sembla que ningú ha demanat que s'arxivi l'article i de fet la majoria dels comentaris han sigut positius. Si has de seguir modificant-lo abans de dur-lo a votació, cap problema. Només volia dir que si creus que ja està llest el pots portar a votació.

Em sap greu el malentès

Ignasi (discussiócontribucions)

No t'amoïnis. No m'ho he pres pas malament; però la veritat és que és un article que ja m'ha avorrit i no crec que sigui mereixedor de portar-lo a votació.

Salut.

Resposta a «Avaluació Història del papat»

Canviar "La ragazza nella nebbia" per "La noia en la boira"

1
Gladiadorbcn (discussiócontribucions)

Podries canviar el títol de "La ragazza nella nebbia" per "La noia en la boira" afegeint ambues coses: el canvi de títol i pel·lícula doblada al català, si pots

Resposta a «Canviar "La ragazza nella nebbia" per "La noia en la boira"»

Canviar "El árbol de la sangre" per "L'arbre de la sang".

2
Gladiadorbcn (discussiócontribucions)

Podries canviar el títol de "El árbol de la sangre" per "L'arbre de la sang" ja que al ser coproducció de TV3 s'ha doblada al català. Afegeix ambues coses: el canvi de títol i pel·lícula doblada al català

Arnaurs (discussiócontribucions)

@Gladiadorbcn

Un altre usuari ja ha fet el canvi, tant al títol de l'article com al cos de l'article.

Es pot reanomenar un article anat a "Més" (entre l'estrella de favorits i la barra del cercador) i fent click a "Reanomena". Aleshores només cal que escriguis el nou títol. Pel que fa a afegir que la pel·lícula ha estat doblada al català, es pot afegir a la introducció de l'article amb la referència corresponent. També es pot afegir l'article a la categoria "Pel·lícules del AAAA doblades al català".

Resposta a «Canviar "El árbol de la sangre" per "L'arbre de la sang".»
Barcelona (discussiócontribucions)

He vist els teus projectes proposats, bona llista! Si es poden fer peticions del públic, voto per prioritzar la bio de Netanyahu i tot el que envolta als bielorussos. :)

Arnaurs (discussiócontribucions)
Barcelona (discussiócontribucions)

No són gens els meus temes, ni notícies ni bios, ho trobo essencial però no és el que edito

Resposta a «Feina»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. T'interessaria això?

Arnaurs (discussiócontribucions)

Sí, moltes gràcies per fer-m'ho arribar.

Resposta a «Kamala Harris»