Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Església Ortodoxa Romanesa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A aquest article li falta feina, per exemple:

  • S'han de corregir les faltes (com ara el número del primer paràgraf).
  • S'han de fer articles (encara que siguin curts) dels temes relacionats que ara són links vermells. Els arquebisbats de moment no tenen link, però caldria fer l'article sobre el metropolità que ens toca als Països Catalans.
  • S'ha de fer més concret, separant la història de l'Església de la història de Romania.
  • Les dades d'organització que semblen més aviat una llista estadística s'han de posar en forma d'article o treure del principi. Potser es podrien explicar aquí i deixar-les més o menys així en un article a part.
  • Si no recordo malament, aquestes dades són molt precises però no diu de quina data són.
  • Moltes ilustracions no estan massa relacionades amb el text on s'insereixen ni s'aprofita el valor explicatiu de les imatges. Pere prlpz 18:13, 17 nov 2006 (CET)
Estic totalment d'acord amb aquestes apreciacions, fins que no es modifiquin aquests detalls no recolzaré l'article. De moment rectifico en aquells punts millorables.--Jove (discussió) 03:03, 13 febr 2007 (CET)
Sobre el tema de les imatges. Hi ha un abús de l'ús legítim amb un total de 9 imatges. Però a més 5 d'aquestes imatges són discutides ja que no és un ús legítim justificat.--VRiullop (parlem-ne) 16:14, 13 febr 2007 (CET)