Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Jesús de Natzaret

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

@Medol: He trobat alguns petits defectes de forma que, de moment, m'impedeixen de votar-lo com a AdQ:

  • Gramaticalment, caldria anar amb compte amb l'ús de «sí» quan és un reflexiu; de fet, el reflexiu hauria de ser «si», sense accent. Fet Fet! --Medol (disc.) 18:32, 25 des 2013 (CET) A més, cal vigilar l'ús de verbs transitius amb objecte directe personal; en català no duen la preposició "a"; per exemple, «expulsa *als mercaders» -> «expulsa els mercaders» (hi ha més exemples) Fet Fet! Amb això em sembla que ja ho he arreglat tot. Gràcies per les observacions! --Medol (disc.) 18:48, 25 des 2013 (CET)
  • Sintàcticament, no entenc les següents frases:
    • «En una revisió de l'estat(?) de la recerca Amy-Jill Levine va declarar que "no hi ha ni una imatge de Jesús que convenci a tots o a la majoria dels estudiosos"» Fet Fet! Arreglat! --Medol (disc.) 18:26, 25 des 2013 (CET)
    • «En general, els autors del Nou Testament van mostrar poc interès en elaborar una cronologia absoluta de Jesús o llibar(?) els episodis de la seva vida amb els esdeveniments històrics del seu temps» Fet Fet! Arreglat! --Medol (disc.) 18:26, 25 des 2013 (CET)
    • «Els sinòptics inclouen una sèrie de paràboles conegudes i sermons, com el la(?) paràbola de les vídues i la profecia de la segona vinguda durant la setmana següent» Fet Fet! Arreglat! --Medol (disc.) 18:26, 25 des 2013 (CET)

A part d'això, he fet correccions menors sobre puntuació. Ànims, dóna-li una empenta! Seria genial que aquest article esdevingués AdQ en aquestes dates. Bon Nadal! --Álvaro (disc.) 11:06, 25 des 2013 (CET)

@Medol: He canviat alguns per si que em penso que se t'havien escapat. Però encara cal fer-hi una ullada gran en temes d'ortografia i gramàtica. Et recomano que passis el LanguageTool. Vigila també errors molt aparents, com ara *"s'esquinçen". --Álvaro (disc.) 20:30, 25 des 2013 (CET) Fet Fet! Language tool passat! --Medol (disc.) 12:24, 26 des 2013 (CET)

@Medol: Seria interessant que els articles Entrada triomfal a Jerusalem, Oració a l'hort de Getsemaní i Judici de Jesús fossin creats ja que són bastant importants, mai s'acaba la feina fa l'ullet. Tot i així dono el meu vot de qualitat ja que l'article em sembla excel·lent i està ben traduït. Bona feina i bones festes. --Lluis_tgn (disc.) 19:19, 28 des 2013 (CET) Fet Fet! Al final m'ha semblat més correcte Judici a Jesús --Medol (disc.) 21:02, 28 des 2013 (CET)