Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Línia 2 del metro de Barcelona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'anterior discussió (2010)

Sobre el que comentes Amador, potser va millor a l'article de la línia 5 ja que és una estació que actualment es troba a la L5. Que en penseu? Si ho ageixo, a canvis de plans no se pas com posar-ho. Però suposo que quelcom s'hi pot fer. -- Vinals (xerrem) 21:58, 11 ago 2011 (CEST)

Bé, com que s'ha quedat inutilitzada pel canvi d'orientació de línies, posa-la on millor creguis. No entenc el que dius de la L5, perquè segons havia entès ni tant sols és circula per aquest tram de via. Respecte al lloc, fes-ho com millor creguis, llevat de fer una secció de "curiositats". Has pensat a fer un article sobre parades fantasmes al metro de BCN ?. Salut !--amador (disc.) 22:01, 13 ago 2011 (CEST)
A l'article de la L5 està explicat exactament així a l'apartat annexió LII:
A causa de l'annexió de la línia II a la línia V, una estació entre Sant Pau | Dos de Maig i Sagrada Família no va arribar a inaugurar-se.[25] Aquesta, anomenada Gaudí, va ser construïda segons les previsions inicials però a l'incorporar-se la línia II a la V, l'estació de Sagrada Família quedava massa a prop. Tot i quedar en desús, és una de les millors conservades de les estacions fantasma, l'Ajuntament de Barcelona l'ha utilitzat per fer estudis estadístics de pas de trens, i també s'hi han gravat anuncis.[26]
Jo no ho he vit mai Amador, però pel que he vist i llegit si que si circula ja que des de la L5 és pot arribar a veure si t'hi fixes bé, a vegades està il·luminada i fins i tot no només s'hi han gravat anuncis, si no que a vegades s'hi han penjat cartells publicitaris per ser vistos des dels trens.
Sobre l'article de parades fantasma, hi ha un article anomenat Llista d'estacions fantasma de Barcelona, que inclou també estacions de ferrocarril convencional. -- Vinals (xerrem) 11:44, 14 ago 2011 (CEST)
Ja em sembla bé com està. Lo important és que quedes esmentat i, vist que ja hi ha article d'estacions fantasmes, si és vol documentar més, sempre podem fer-ho en aquest. Si t'haig de dir la veritat, fa anys que no faig servir la L5. Raons de feina em fan moure'm per la L4 i L1. Si passo ja m'hi fixaré. Gràcies per la feina feta.--amador (disc.) 14:57, 15 ago 2011 (CEST)