Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Llista de guardonats amb el Premi Nobel de Química

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No vaig veure l'avaluació prèvia i potser ara és tard per fer el comentari, però el faig. Crec que la classificació de Guardonats per país necessitaria alguna nota aclaridora, bàsicament pel cas d'Alemanya, estat al que se li assignen 28 guardonats. Ja sé que hi ha la suma de guardonats d'estats consecutius/successors, però penso que valdria la pena aclarir que s'inclou l'Imperi Alemany (1871 — 1918), la República de Weimar (1919 — 1933), l'Alemanya naz (1933 — 1945), l'RFA (1949 — 1990) i l'actual Alemanya (des del 1990). Ho dic perquè aquests estats no sempre han tingut el mateix territori (al principi incloïen parts de Polònia, Dinamarca, ...). Ja sé que és filar molt prim, però em sembla que aniria bé que hi hagués una breu nota explicant això. També hi hauria altres plantejaments com separar-ho per "Alemanyes" o veure a quina ciutat havien nascut i associar-ho a l'estat actual però -sobretot la segona- em semblen opcions més discutibles. És una apreciació personal que potser complica la vida, però crec que valdria la pena. --Viaranyestelat (disc.) 16:16, 25 març 2012 (CEST)

Separar a la taula per les diferents Alemanyes trobo que si que és filar molt prim, i la nota explicativa que entre els diferents períodes es pot ficar, tot i que em sembla que sobreentén bastant bé. Sobre el fet que un territori ara sigui d'un país o d'un altre trobo que no importa, si en aquest moment era d'un país es considera d'aquest.--Mbosch (会話) 18:58, 25 març 2012 (CEST)
Estic d'acord amb una nota aclaridora al peu de la taula, no estarà pas de més i ho deixarà ben clar.--Arnaugir 20:25, 25 març 2012 (CEST)
Ja he ficat aquesta anotació. Arnau he vist els canvis, que cap parla sobre el que equivaldria el primer premi al dia d'avui.--Mbosch (会話) 21:04, 25 març 2012 (CEST)
No pretenia complicar-te la vida, però em sembla que calia aclarir perquè les banderes i noms d'estats del quadre principal no corresponien exactament en el cas d'Alemanya a la taula final. Bona feina! --Viaranyestelat (disc.) 00:16, 26 març 2012 (CEST)