Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Paleocè

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Suposo que si has repetit apartats i fotografies de l'Eocè és perquè no has trobat una altra cosa. I s'ha de fer així --MarisaLR (discussió) 20:14, 22 jul 2008 (CEST)

Els apartats són una "plantilla" que tinc pensat repetir en tots els articles de períodes geològics, amb alguns afegits específics de cada període (Grande Coupure a l'Eocè, la cosa sobre l'extinció K-Pg al Paleocè...). Les fotografies aniran variant més amb els altres períodes, cal dir que en la secció "peixos" i "paleogeografia" no hi va haver gaire variació. – Leptictidium (pm!) 20:59, 22 jul 2008 (CEST)
El millor de totes els wiquis, ben redactat i referenciat. Un detall: segons els servei lingüístic de la UOC sembla que els temps històrics haurien d'anar en minúscula. Com tinc dubtes en aquests tipus d'orientacions lingüístiques, deixo el comentari.--Peer (discussió) 11:56, 17 ago 2008 (CEST)
Tot i que l'article és el més extens amb diferència que la resta de viquipèdies, no sé si està tot el que hi pot haver. Per això voto nsnc en aquest aspecte. No t'ho prenguis sinó com un rastre de la meva ignorància en aquest tema.--KRLS , 22:05, 24 ago 2008 (CEST)
Comprenc els teus dubtes. Per força, aquest article ha de ser més curt que Eocè, ja que va ser una època geològica menys "moguda"... El meu dubte principal és si ampliar o no la part de radiació evolutiva després de l'extinció K-Pg: si l'amplio, estarà bé, o serà entrar massa en detalls? – Leptictidium (pm!) 22:08, 24 ago 2008 (CEST)
Per cert, Peer; a Discussió:Holocè pots veure que aquest tema ja va sortir en el passat, i com es va solucionar. Totes les fonts del camp de la geologia fan servir els noms en majúscula, només són les lingüístiques les que diuen que cal que vagi en minúscula. Un altre cas de lingüistes posant el nas en camps que no entenen. – Leptictidium (pm!) 22:10, 24 ago 2008 (CEST)