Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Panda vermell de l'Himàlaia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crec que és un article de qualitat i ben traduït, que no oblida cap contingut important tot i no ser especialment llarg. Abans de donar el meu vot, però, m'agradaria que es resolguéssin un parell d'"impureses" que he trobat:

  • A l'apartat de conservació apareix el fragment: "Fins fa poc, es capturaven i venien pandes vermells als zoos. En un article publicat a International Zoo News, Munro (1969) escrigué que capturà personalment 350 pandes en disset anys.[23] Aquest nombre ha disminuït substancialment al llarg dels últims anys, gràcies a les accions del CITES en el combat contra el tràfic internacional d'animals salvatges."
  1. Qui és Muro? Un zoòleg? No he pogut consultar la referència, però s'hauria d'explicar o posar un enllaç intern.
Fet Fet! Enllaç extern afegit. – Leptictidium (discussió) 17:44, 7 abr 2009 (CEST)
  1. Quin nombre ha disminuït? No s'ha esmentat abans cap nombre o quantitat de captura il·legal.
Fet Fet! Corregida la frase per El nombre d'exemplars caçats ha disminuït...Leptictidium (discussió) 17:44, 7 abr 2009 (CEST)
  • L'apartat morfologia comença: "Els pandes vermells tenen una llargada moderada, (...)" no sé si moderada es refereix en comparació amb els pandes gegants o amb les altres espècies de la seva mateixa família, però s'hauria d'indicar, ja que llargada moderada a seques és molt poc específic.
    --Ssola (discussió) 17:15, 7 abr 2009 (CEST)
Fet Fet! Espero que amb Els pandes vermells són mamífers de llargada moderada es vegi que es refereix als mamífers en general. – Leptictidium (discussió) 17:44, 7 abr 2009 (CEST)