Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Terrissa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Penso que els dos últims apartats (Fires i Museus) es podria afegir una mica d'informació internacional, ja que només es parla de la península ibèrica en general.Fet Fet! També hi trobo a faltar alguna exposició de terrisa amb ressò (si és que n'hi ha hagut) i algunes referències més (com en l'explicació de la Fira Internacional de la Terrissa de La Galera).Fet Fet! --MarisaLR (disc.) 13:37, 10 des 2009 (CET)

Per altra banda, penso que la informació sobre l'Evolució es queda curta parlant de la resta del món, comparat amb les seccions gregues, iberes i romanes (hi havia també terrissa important a Àsia, Mesopotàmia o Iberoamèrica?, no se les esmenta).Fet Fet!--MarisaLR (disc.) 13:37, 10 des 2009 (CET)

Per acabar, personalment opino que algunes fotografies es podrien canviar per altres que expliquin més les tècniques d'elaboració, ja que de recipients hi ha massa i són un xic repetitives (en tot cas una bona idea seria agrupar-les en gal·leries).

    • Pel que fa a això, jo ho veig bé, els recipients, per mí, no són repetitius, representen els diferents temes o èpoques. Et deixo a la teva voluntat, allò d'organitzar-les. Normalment sempre ho veu millor un aliè que el mateix que ha realitzat l'article. Gràcies.--MarisaLR (disc.) 13:37, 10 des 2009 (CET)

En general, em sembla que l'article està enfocat molt a nivell estatal i europeu, i parla poc sobre la terrissa a la resta del món. Com tampoc estic segur que hi hagi molta informació sobre altres llocs, prefereixo que la resta de la comunitat decideixi; si no creieu així plantegeu-m'ho. Gràcies. --Xavier D. (A disposar!) 17:42, 9 des 2009 (CET)

    • Terrissa hi ha en tot el món, a totes les regions i quasi a totes les poblacions ... És cert que l'enfocat més a la Península Ibèrica, ja que hi ha d'altres articles que ja descriuen altes llocs, (per exemple la ceràmica grega). De tota manera, com terrissa i no ceràmica, són molt similars tots els atuells, tècniques, formes i decoracions en quasi tots els llocs del món. He ampliat, crec que suficientment l'apartat d'evolució. Demana'm qualsevol cosa que vegis necessària.--MarisaLR (disc.) 13:37, 10 des 2009 (CET)
Amb tot el que has fet no em puc negar ja a votar qualitat. Qualsevol dubte ja se m'ha esvaït. Pel que fa a les imatges, ja les canviaré aquest cap de setmana. Gràcies per resoldre i aclarir els meus suggeriments. --Xavier D. (A disposar!) 18:05, 10 des 2009 (CET)
Fet Fet! Ja he mogut i canviat algunes imatges, he afegit també un vídeo. --Xavier D. (A disposar!) 01:24, 13 des 2009 (CET)