Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Thelma i Louise

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

*L'article enllaça a una plantilla inexistent (Plantilla:ISBN)Fet Fet!

  • A la secció de repartiment es diu que Noel Walcott fa de ciclista, però l'argument no parla de cap ciclista. S'hauria d'aclarir.Fet Fet! El ciclista surt una mica més d'un minut, cap al final de la pel·lícula, en una escena que per mi no és central de la trama. De tota manera, a l'article s'explica més endavant el paper i el simbolisme del ciclista.
  • A l'editor de l'article se li oblida sovint afegir els signes de puntuació a les frases després de les referències.Fet Fet! Afegits (i trets) signes de puntuació
  • Cal polir la llengua de l'article. He arreglat els errors fins la secció de "tria dels actors", però a partir d'aleshores encara en queden bastants.Fet Fet!fins allà on arribo. Igualment faré noves lectures, buscant-ne.--Pallares (discussió) 22:37, 23 des 2008 (CET)

Leptictidium (discussió) 08:52, 21 des 2008 (CET)

Esperaré a votar a revisar amb més detall el redactat. És un excel·lent article en molts aspectes, però el redactat és d'article bo.--Peer (discussió) 09:01, 28 des 2008 (CET)
Pel fet que és bàsicament una traducció del francès, potser s'hauria de posar la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió.--Gomà (discussió) 08:15, 31 des 2008 (CET)Fet Fet!