Vés al contingut

Viquiprojecte:Actualització de processos/processos/Admissibilitat d'escriptors

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Admissibilitat d'escriptors
Viquiprojecte:Actualització de processos Fase actual:  Proposta 
Darrera modificació: 02-04-2022 06:14 (Amortres)

Hi ha dos principis elementals que sustenten el funcionament i l'èxit de la VP com a projecte: tenir continguts amb informació referenciada i que el subjecte de l'article -especialment en persones i organitzacions- sigui significatiu per una enciclopèdia (admissible).

Per poder validar els criteris d'admissibilitat ens calen unes "fonts fiables". Sovint, unes males referències porten a considerar l'objecte de l'article (habitualment persones o organitzacions) com no admissible i costa d'esbrinar si estem davant un problema d'admissibilitat o de manca d'elements per la seva validació.

Justificació[modifica]

En converses en propostes d'esborrat en ocasions que surten persones que han escrit obres de divulgació científica, manuals tècnics o didàctics, còmics, llibres de viatges, etc, que no son estrictament literaris. En paraules d'un company, fa quinze anys no en sabíem prou d'escriure normes. No està de més clarificar.

Proposa[modifica]

Restringir el concepte obra a obra literària (poesia, prosa o assaig).

Antecedents[modifica]

Debats en propostes d'esborrat

Debat[modifica]

Aquesta pàgina actua només com a acta de resum i no és pas l'espai de debat. Si voleu accedir al fòrum i a les diverses intervencions, feu-ho a l'espai corresponent (pàgina de discussió). Un cop es sotmeti a la fase de votació, es provaran de resumir les diferents intervencions i postures per a facilitar el curs del procés.

Fòrum de debat d'aquesta proposta