Viquiprojecte:Trobada d'Estratègia 2019/Aspectes pràctics

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com arribar-hi?[modifica]

  • En cotxe: Hi ha un pàrquing de BSM al carrer Cardenal Sentmenat, a 100 metres de la casa Orlandai (entrada de cotxes des de Vergós). No entreu en cotxe al casc antic de Sarrià; és semipeatonal i no es pot aparcar enlloc.
  • En tren / metro: Hi ha una estació de Ferrocarrils de la Generalitat just al davant de la Casa Orlandai, pel que us recomanem fermament que -si podeu- vingueu en transport públic. Es pot arribar agafant qualsevol tren de la línia S1, S2, S6, S7 o L6. Des de Plaça Catalunya el trajecte triga 11 minuts. La freqüència de trens és molt fluïda.
  • Arribant a Barcelona en tren: Des de l'Estació de Sants, agafar V7 (veure "en autobús"); des de l'estació RENFE de Pl. Catalunya, agafar els FGC (veure "en tren").
  • En autobús: V7 o 66 (venint del centre de Barcelona, baixar a la parada "Via Augusta-Pau Alcover" i baixar als FGC creuant pel vestíbul i sortir per l'altra sortida, davant de la Casa Orlandai), H4 (parada "Passeig Bonanova-Anglí" i baixar per la vorera dreta de Via Augusta agafant Cardenal Sentmenat fins a Casa Orlandai). El V7 és recomanable per anar-hi des de Pl. Espanya i des de l'Estació de Sants.
  • Compartir vehicle: A la pàgina de discussió del Viquiprojecte podeu tant oferir com demanar de compartir cotxe amb altres viquipedistes.
  • Caminant: Si sou de Barcelona o us allotgeu en un hotel proper, veniu caminant. Fem salut!
  • Bicing: Hi ha dues parades a prop: Una al Carrer Cardenal de Sentmenat,8 (10 places) i una altra al carrer Castellnou, 65 (28 places). Vegeu mapa de disponibilitat en directe
  • Altres: Per a qualsevol altre tema de transport com ara aeroport, taxis, trens, pàrquing, etc. Deixeu un missatge a la discussió o contacteu amb ESM.

Despeses de transport[modifica]

Amb l'objectiu que tots i totes les viquipedistes puguen atendre l'acte independentment de la seua situació econòmica, es pagaran les despeses de transports a tots aquells assistents que així ho demanen. Per facilitar els pagaments, s'ha establert aquesta taula de valors depenent de l'origen d'on vinga cada viquipedista.

Origen Import
Barcelona ciutat 0€
Resta dels Territoris de parla catalana Cost íntegre del bitllet d'anada i tornada en classe turista

o bé

Quilometratge a 0,19€/km des del municipi de residència segons Google Maps*

Altres A estudiar cas per cas (cal contactar prèviament el tresorer d'Amical)

* NO s'abonaran les despeses d'aparcament o peatges, que aniran a compte d'el/la viquipedista. Fomentem el transport públic i la mobilitat sostenible.

Com es farà l'abonament?: Dissabte i diumenge el tresorer d'Amical estarà disponible entre activitats. Per a persones sòcies d'Amical, l'import de les despeses s'abonarà via transferència bancària després d'omplir un full de despeses i entregar el rebut del bitllet, i per a no sòcies, en efectiu després d'entregar el rebut i signar un document conforme s'ha rebut la quantitat corresponent. Cada viquipedista haurà d'indicar d'on ve; la xifra és arrodonida en concepte de per diem, per facilitar la gestió econòmica. Es pagarà a qui ho demane, però no és obligatori demanar-ho. Recordeu que aquest sistema es fa per facilitar el desplaçament d'aquells que tenen dificultats econòmiques. Per a qualsevol dubte contacteu amb en Xavier Dengra, tresorer de l'associació. Recordeu portar el rebut del bitllet per poder justificar i abonar les despeses.

Connexió a Internet[modifica]

La Casa Orlandai compta amb una connexió wifi a Internet pública, de l'Ajuntament de Barcelona. Per a accedir-hi, cal informar del correu electrònic i confirmar via un enllaç. Estem treballant per facilitar una opció de connexió més fàcil. Si algun perfil tècnic hi vol col·laborar, contacteu amb l'organització. Cal que porteu els vostres propis dispositius.

Cal tindre en compte que el propòsit de la trobada d'estratègia és discutir els temes, que no hi haurà grups per la qual cosa en tot moment tots tindrem davant els mateixos documents, i que des de l'organització hi estarem prenent notes en tot moment.

Àpats[modifica]

  • Dissabte en general: Donada la quantitat de temes a analitzar en un sol dia, s'ha optat per un format de dinar entrepà a la mateixa seu de l'entitat. Es facilitarà opció vegetariana. Si algú te alguna al·lèrgia o requeriment alimentari específic que contacte amb l'organització. Dinarem a la mateixa seu per evitar retards amb els desplaçaments i facilitar la conversa entre viquipedistes i simpatitzants. L'àpat serà ofert per Amical Wikimedia, sense cap cost pels assistents.