Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Allotjament

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Allotjament durant la Viquitrobada

L'hotel seleccionat ha estat escollit amb cura per proporcionar als nostres hostes una estada còmoda i agradable. Estem compromesos a fer tot el possible per garantir una experiència d'allotjament satisfactòria per a tots.

Allotjament disponible

Amical Wikimedia cobrirà les despeses d'allotjament de les habitacions que tenim reservades. Per més informació visiteu l'apartat corresponent de la pàgina sobre beques i despeses.

Nota: no hi ha pròpiament habitacions individuals amb un sol llit; les habitacions dobles poden ser per a dues persones o, com s'hi refereixen els hotels, «dobles d'ús individual» quan les utilitza una sola persona.

Hotel Sallés Ciutat del Prat Avinguda del Remolar, 46

Telèfon: 933 78 83 33

Divendres 24: 5 habitacions disponibles
  • 7 habitacions dobles (2 llits individuals)

Dissabte 25: 5 habitacions disponibles

  • 7 habitacions dobles (2 llits individuals)

Nota: No accepten animals de companyia.


Com fer les reserves?

Nota: Les persones que no tingueu inconvenient a compartir habitació us podeu posar d'acord amb altres participants. Tanmateix, podeu utilitzar la pàgina de discussió per qualsevol dubte o comentari sobre aquesta qüestió. Si no teniu preferències sobre amb qui allotjar-vos, escriviu a viquitrobada@wikimedia.cat i des de l'organització anirem agrupant els participants que així ho desitgin. Un cop tingueu confirmat el company d'habitació, procediu a fer la reserva:


Cerco company/a d'habitació


Hotel Sallés Ciutat del Prat Envieu un correu a viquitrobada@wikimedia.cat amb l'assumpte «Viquitrobada 2023 - Allotjament» i les dades següents:
  • Nom i cognoms de la persona o persones que hi passaran la nit
  • Si heu de passar-hi també la nit de divendres, especifiqueu-ho; sinó, comptarem que és només dissabte


Les reserves es faran estrictament per ordre de recepció.
Nota: les habitacions d'aquest allotjament estaran bloquejades fins el 20 de novembre.


Dubtes?

Necessiteu ajuda? Teniu dubtes? Escriviu-nos a viquitrobada@wikimedia.cat o bé deixeu un missatge a la pàgina de discussió.


Necessito ajuda
Vull fer una pregunta
Tinc un comentari