Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Transport

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Com arribar al Prat de Llobregat?

Situat a la comarca del Baix Llobregat, es troba a 12 quilòmetres del cor de Barcelona. El municipi és travessat per l'autovia del Nordest (A-2) al quilòmetre 610, que ha estat rebatejada com a B-10, ja que ara és considerada una de les rondes de circumval·lació de Barcelona (Ronda Litoral). Altres vies que creuen el municipi inclouen la C-31, que connecta Barcelona amb Castelldefels, l'autovia B-22, una via ràpida d'accés a l'Aeroport de Barcelona, la carretera B-204, que enllaça amb Gavà, i la carretera que circumda l'aeroport.

Zona d’aparcament del Centre Munipal de Vela[modifica]

Parcel·les 1, 2 i 3:

De l’1 de juny al 31 d’agost

Zona Verda tots els dies de 9 a 21 h.

  • Vehicles amb distintiu de resident: gratuït les 24 h.
  • Vehicles sense distintiu: gratuït fora de l’horari de zona verda (de 21 a 9 h). De pagament de 9 a 21 h.Transport públic

Les opcions per arribar al Prat en transport públic són:

Tren


La línia de tren que porta al Prat de Llobregat és l'R2, i l'estació és Estació del Prat de Llobregat.
Des de Barcelona
Horaris de la línia R2
Cercador d'itineraris i combinacions de transport públic
Cercador d'horaris de tren
Des de València
Consultar a RENFE els combois disponibles
Metro


La línia de metro que porta al Prat de Llobregat és la L9S, i l'estació és Estació de les Moreres. És la línia que conecta l'Aeroport de Barcelona i Zona Universitaria. Les línies que conecta aquesta són la L1 (Torrassa), L3 (Zona Universitària) i L5 (Collblanc).

AutobúsHi ha diverses línies regulars amb arribada al Prat de Llobregat.
Des de Barcelona
  • 165: servei directe des de Plaça Espanya. Només circula en feiners de 06:00h a 22:30h des de la Fira.
  • 21: des de Avinguda del Paral·lel.
  • 65: des de Plaça Espanya.

Podeu consultar els horaris a la TMB al següent enllaç.

Des de València
Podeu consultar els horaris d'Alsa al següent enllaç.

Transport compartit

Una alternativa molt interessant al transport públic és l'ús del transport compartit. Hi ha diverses pàgines web que posen en contacte conductors disposats a compartir el seu vehicle durant un trajecte determinat amb passatgers que cerquen un mitjà de transport per arribar a algun lloc, normalment a canvi d'un import raonable per sufragar les despeses del viatge. De la mateixa manera, els participants a la viquitrobada poden emprar la pàgina de discussió per coordinar-se i omplir cotxes que realitzin el trajecte des de diversos punts de Catalunya.

Cotxes de viquipedistes


Animeu-vos a compartir el vostre vehicle amb viquipedistes que visquin prop vostre. Fareu amics i la partida de transport serà molt més sostenible!Ofereixo lloc al cotxe
Cerco lloc a un cotxe


I les despeses?

Amical Wikimedia cobrirà les despeses de transport. Per més informació visiteu l'apartat corresponent de la pàgina sobre beques i despeses.


Dubtes?

Necessiteu ajuda? Teniu dubtes? Escriviu-nos a viquitrobada@wikimedia.cat o bé deixeu un missatge a la pàgina de discussió.


Necessito ajuda
Vull fer una pregunta
Tinc un comentari