Viquiprojecte Discussió:1.000 GEC/1-1000/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Presa discutida

El caçador Javierito92 ha considerat que l'alfabet etiòpic havia de ser redireccionat Alfabet amhàric, però no és el mateix (amb el que he pogut aprendre creant l'article escriptura etiòpica). Per això crec que hauria de redirigir-se cap a l'article de l'escriptura que he creat a partir de l'homònim de can ES.--KRLS , (disc.) 22:18, 9 maig 2010 (CEST)

Estic d'acord amb en KRLS ... --Marc (Mani'm?) 09:42, 10 maig 2010 (CEST)
Fet Fet!--KRLS , (disc.) 15:25, 10 maig 2010 (CEST)
Si la redirecció és feta per KRLS, no tindriem que restar 0'25 punts de la meva puntuació? --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 11:23, 11 maig 2010 (CEST)

Dubte

Mirant algunes de les redireccions que s'estan fent, em pregunto si en alguns casos no estem creant redireccions alegrement "per a resoldre el problema", però que a l'hora de la veritat no es resol. Sense voler personalitzar, però per exemple, si mirem l'exemple de modificació curricular, veurem que a l'article de la GEC es parla del currículum pròpiament, sinó de la modificació. En canvi en el nostre cas, es redirigeix a currículum, on no s'explica res de la modificació (entendria la redirecció si a aquí s'expliqués breument què és aquesta modificació).

El mateix passa amb molts topònims (llocs, turons, masos, monestirs, etc.) com ara a La Font Tallada en què hi ha una redirecció i després a l'article no es fa esment de l'element redirigit, o (com en aquest cas) tot just se'l menciona... però amb un nom diferent! (La Font Talla?).

Crec que aquest tipus de redireccions o bé no s'haurien de fer, o bé s'hauria d'afegir una mica d'informació a l'article de destinació per a poder-les fer.

En qualsevol cas, enhorabona per la feinada que esteu fent! 16:12, 28 maig 2010 (CEST)

Penso una mica com tu, jo crec que tots aquests "Can"s haurien de ser mencionats, com a mínim, ni que sigui en una taula d'aquest format:
Nom Coordenades
Can x yº N, zº S

Una altra cosa que es podria fer seria fer que la redirecció anés a [[Nom del municipi#Can bla]], i llavors a la taula escriure "id="Can bla". Llavors aniria a parar al lloc exacte de la taula. --Joancreus (discussió) 18:47, 28 maig 2010 (CEST)