Viquiprojecte Discussió:Anestèsia/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Copiat de

Moc aquí plantilla posada al final de l'article.--Pere prlpz (discussió) 00:05, 7 set 2008 (CEST):

Història

A la llista d'articles hi ha història, que parla de la història en general. Suposo que s'hauria de canviar per història de l'anestesiologia o alguna cosa semblant.--Pere prlpz (discussió) 20:47, 29 ago 2008 (CEST)

Adreça de correu electrònic, drets d’autor, gràfics i imatges.

Jo no posaria a la taula la adreça de correu electrònic dels col·laboradors. Es pot omplir d’espam. Si es donen d’alta com a usuaris i activen l’opció de rebre correus electrònics sempre que convingui se’ls pot enviar un mail des de la seva pàgina d’usuari.

La idea de que qui dona format al contingut pugui ser una persona diferent de l’autor és bona però convindria garantir que consti qui és l’autor, que ho cedeix, i quedin reconeguts els seus drets. Potser podria gravar-ho ell mateix del editor de text en que ho ha fet (quedi com quedi) i despres algú altre ho podria modificar per donar-li forma.

Pel que fa a les imatges si qui les puja és una persona diferent de l’autor convindria que quedés constància de qui és l’autor i que els cedeix sota una llicència compatible amb la viquipedia.

--Gomà (discussió) 11:47, 3 set 2008 (CEST)

Format

Cito: Un cop elaborat l'article envieu-lo en format "txt", "doc" (Microsoft Office) o "odt" (Open Office) a l'intermediari o al coordinador del projecte.

No entenc que s'hagi d'enviar a un intermediari o coordinador. Pq no es crea l'article directament i després es revisa si cal no? --ToNToNi (discussió) 21:03, 3 set 2008 (CEST)

D'acord amb en Tontoni. Se simplifica el procés si el col·laborador posa directament el text a l'article i, si cal, l'intermediari li dóna format; amb els alumnes d'ESO sembla que més o menys funciona fent-ho així. Ara bé, si a intermediaris i col·laboradors els va bé fer-ho d'una altra manera, endavant. No sé si aneu sobrats de voluntaris intermediaris.--Pere prlpz (discussió) 21:09, 3 set 2008 (CEST)
Em sembla bé que es faci així sabent les raons que m'han exposat a la meva pàgina de discussió. S'haurà de vigilar força les violacions de copyright. Jo estudio medicina i dintre del que pugui us donaré una mà en el que pugui.--ToNToNi (discussió) 14:17, 5 set 2008 (CEST)

Categoria

Les instruccions recomanen fer servir Categoria:Anestesiologia i reanimació però aquesta categoria encara no existeix i no es podrà crear fins que hi hagi cinc articles per posar-hi. Caldria recomanar fer servir mentrestant la categoria:Medicina.

Per altra banda, molts articles tindran d'altres categories, també, com per exemple la categoria:Fàrmacs.--Pere prlpz (discussió) 21:54, 3 set 2008 (CEST)